Canik Belediyesi’nden Bahar Şenliği

Canik Belediyesi’nden Bahar Şenliği

Canik Belediyesi tarafından Bahar Şenliği düzenlendi.Canik Belediyesi’nin Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda düzenlediği Bahar Şenliği’nde vatandaşlar doyasıya eğlendi. Yerel sanatçılar Aslan Bülbül...

Canik Belediyesi tarafından Bahar Şenliği düzenlendi.

Canik Belediyesi’nin Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda düzenlediği Bahar Şenliği’nde vatandaşlar doyasıya eğlendi. Yerel sanatçılar Aslan Bülbül, Yayla Uşakları, Ümit Kurşun, İlyas Çavdaroğlu, Sebahattin Hafızoğlu, Havanur Çakır, Osman Öztekin ve Samsunlu Fehmi’nin sahne aldığı şenliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eşi Nimet Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, Başkan Yardımcıları ve meclis üyelerinin de katıldığı şenlikte vatandaşlar doyasıya eğlendi.

BAŞKAN GENÇ HALAY ÇEKTİ, HORON TEPTİ

Sahne alan sanatçıların kimi zaman vatandaşların arasına katıldığı şenlikte, çalan müzikler eşliğinde yerlerinde duramayan 7’den 70’e herkes bol bol oyun oynadı, halay çekip, horon tepti. Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, hareketli şarkılar eşliğinde vatandaşlara eşlik ederek oyun oynadı. Başkan Genç, Karadeniz rüzgarının estiğinde halay çekip, horon da tepti.

SANATA VE SANATÇIYA DESTEK

Gecenin sonunda sahneye çıkan Başkan Osman Genç, Canik Belediyesi olarak yerel sanatçıları önemsediklerini belirterek, "Bizler halkımızı kültür-sanat etkinlikleriyle biraraya getiriyoruz. Ancak bunları yaparken yerel sanatçılarımızı önemsiyoruz. Yerel sanatçılarımız bu şehrin değeridir, kültürüdür. Bir şehrin gelişmesinde sanatçıların rolü de büyüktür. Bu bakımdan sanata ve sanatçıya her zaman destek veriyoruz. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Bahar Şenliği’ni inşallah önümüzdeki yıllarda da daha geniş çaplı düzenleyeceğiz" dedi.

Başkan Osman Genç daha sonra gecede sahne alan yerel sanatçılara çeşitli hediyeler verdi. Sanatçılar ise, kendilerine her zaman destek veren ve Bahar Şenliği’nde kendilerini vatandaşlarla buluşturan Başkan Genç’e teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.