Canik Seçim Startını Verdi

Canik Seçim Startını Verdi

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler yaklaşırken, Canik ilçesinde seçim çalışmaları hızlı başladı. Muhtarlarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Milletvekili Ada...

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler yaklaşırken, Canik ilçesinde seçim çalışmaları hızlı başladı. Muhtarlarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Milletvekili Adayı Yılmaz Hocaoğlu’na destek istendi.

Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç ve mahalle muhtarları, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ve meclis üyelerini ağırladı. Dernek binasında gerçekleşen toplantıda, Canik ilçesinin ilk Milletvekili Adayı Hocaoğlu için destek istenirken, muhtarlar da Hocaoğlu’na destek sözü verdi.

Genel seçimlerin önemine değinen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 7 Haziran seçimlerinin çift başlılığı ortadan kaldıracağını ifade ederek, “Belediye Başkanı olarak bizim, muhtarlar olarak sizlerin seçildiğiniz mahallelerde sorumluluğu var. Seçimler önemlidir, çünkü seçimler demokrasinin işlediğini gösterir. Son 13 yılda 11. seçimi yapacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtuluşuna sebep olan Samsun, inşallah 7 Haziran’da bir kez daha Türkiye’nin 2023 ve 2053 hedeflerine ulaşabilmesi noktasında ‘AK Parti’ diyecektir ve bizi bir kez daha gururlandıracaktır" dedi.

Türkiye’de ilk kez halkoyu ile seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın devam etmesini sağlayacak olan 7 Haziran’da Türk milletinin ülkenin geleceği için önemli bir karar vereceğine vurgu yapan Genç, “7 Haziran, seçimle gelen Cumhurbaşkanımızın sorumlulukları olsun mu olmasın mı seçimi. Bu seçim çift başlılığı ortadan kaldıracak. Geçmişimizde olduğu gibi bize yakışacak başkanlık sistemine geçelim mi geçmeyelim mi seçimi. 7 Haziran sadece bir milletvekili kararının verileceği bir seçim değildir. Yılmaz Hocaoğlu ile ilçe başkanlığı döneminde uyum içerisinde çalıştık. Canik ilçesine birçok faydası oldu. Yılmaz Hocaoğlu kardeşim AK Parti’nin olduğu kadar, Canik ilçemizin de adayıdır. İnşallah Canik ilçemizden çıkan tarihteki ilk milletvekilimiz olacaktır. Biz, muhtarlarımız ve aziz milletimiz birlikte inşallah bunu sağlayacağız. Ben Canik ve Samsunlu hemşehrilerime inanıyorum. Hem Yılmaz Hocaoğlu kardeşimiz ilçemizi mecliste temsil edecek, hem de AK Partimiz bir kez daha tarih yazacaktır. Canik’ten Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza verdiğimiz desteği bir kez daha göstermeliyiz” diye konuştu.

’GÜN DESTEK GÜNÜDÜR’

Canik’te AK Parti İlçe Başkanlığı yaptığını ve Canik ile gönül bağının olduğunu ifade eden AK Parti Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu ise, “Canik bize bu zamana kadar hep destek verdi. Ama bu kez şahsıma destek istiyorum. Yarın kapısından içeri rahatlıkla girebileceğiniz bir vekiliniz olsun istiyorum. Canik’te hiç seçim kaybetmedik. Allah’ın izniyle bu seçimi de kaybetmeyeceğiz. 11 yıldır Canik’in kalkınması, güzelleşmesi için çalışıyoruz. Canik’e farklı bir gözle bakıyoruz. Canik bizim ilk göz ağrımız. Gün birlik günüdür, gün destek günüdür” şeklinde konuştu.

Bugüne kadar birlik ve beraberlikle bugünlere geldiklerini belirten AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, “13 yıl önceki Canik ile bugünkü Canik arasında çok büyük fark var. İnanıyoruz ki, Yılmaz Hocaoğlu da ilçemizden seçilen ilk milletvekili olarak Canik’in mecliste temsilcisi olacaktır. Kendisine başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantının sonunda Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, muhtarlara verdiği destekten dolayı Başkan Osman Genç’e plaket verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.