ÇANKIR: OYUNUZU MUTLAKA KULLANIN

ÇANKIR: OYUNUZU MUTLAKA KULLANIN

CHP’nin Nazilli’de ki ön seçim yoklaması 29 Mart Pazar günü 5 Eylül İlk Okulu’nda gerçekleştirilecek. Seçimde 2 bin 700’ye yakın üye 18 milletvekili aday adayı arasından 6 aday belirlemek için oy kullanacak.

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Başkanı Ali Çankır, partisinin iktidarı hedeflediğini, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde Aydın’da en az 4 milletvekili çıkarmayı amaçladıklarını söyledi. CHP’li bütün üyelerin 29 Mart’ta yapılacak olan ön seçimde, bütün vatandaşların da 7 Haziran’da ki genel seçimlerde sandık başına gidip mutlaka oy kullanmalarını isteyen Çankır, CHP’nin Aydın’da yarışan 18 adayının birbirinden değerli olduğunu ve medeni bir şekilde yarıştığını ifade etti.

• ‘CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMA ZAMANI GELDİ’

“Hepimiz Aydın’da en az 4 milletvekili hedefliyoruz. CHP’yi iktidara taşıma zamanı geldi” şeklinde konuşan İlçe Başkanı Ali Çankır, 29 Mart günü bütün CHP’li üyeleri oy kullanmaya davet etti.

• EN AZ 3, EN FAZLA 6 ADAY ADAYI İŞARETLENECEK

CHP’nin Nazilli’de ki ön seçim yoklaması 29 Mart Pazar günü 5 Eylül İlk Okulu’nda gerçekleştirilecek. Saat 08.00 ila 17.00 arasında yapılacak olan seçimde 2 bin 700’ye yakın üye 18 milletvekili aday adayı arasından 6 aday belirlemek için oy kullanacak. CHP’li üyeler en az 3, en fazla 6 aday adayını işaretleyebilecek. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

2303chpanket.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.