Çankırı Huzurevinde Anneler Günü Etkinliği

Çankırı Huzurevinde Anneler Günü Etkinliği

Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Anneler Günü münasebetiyle Çankırı İsmail Özdemir Huzurevi’nde kutlama programı düzenlendi.Programa Vali Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan,...

Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Anneler Günü münasebetiyle Çankırı İsmail Özdemir Huzurevi’nde kutlama programı düzenlendi.

Programa Vali Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Altıntaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, Daire Amirleri, İsmail Özdemir Huzurevi Sakinleri, Ilgaz Hacı Mustafa Akbak Huzurevi Sakinleri, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Çankırı Yurt Müdürlüğü’nde kalan üniversite öğrencileri, Korgun Sevgi Evlerinde kalan çocuklar katıldı.

Programda bir konuşma yapan Vali Vahdettin Özcan, devletin şefkatli ellerini tüm insanlara ulaştırma gayretinde olduklarını ifade ederek, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti yaşlısına, annesine, babasına ve tüm insanlara elinden geldiği kadar demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olmanın gereği olarak her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdır. Sizler bizim annelerimiz, babalarımız, ağabeylerimizsiniz. Bütün Çankırılılar adına hepinizin teker teker ellerinden öpüyorum. İnşallah huzurlu, sağlıklı bir yıl diliyorum. Nice anneler gününde yine hep birlikte olmak dileğiyle bu programda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ilgaz’dan Korgun’dan gelen misafirlerimize hoş geldiniz diyorum” dedi.

Konuşmaların ardından İsmail Özdemir Huzurevi Müdürlüğü tarafından yılın annesi seçilen Hatice Toprak’a çiçek takdim edildi ve huzurevi sakinleri ile birlikte pasta kesildi.

Çocuk evlerinde kalan çocukların sunduğu şiir dinletisi ve Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin seslendirdiği şarkılarla devam eden program hediye ve çiçek takdimi ile sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.