Cansız bedenini eşi ve gelini buldu

Cansız bedenini eşi ve gelini buldu

Efeler'de psikolojik tedavi gören emekli, hava almak istediğini belirterek çıktığı bahçede kendisini asarak intihar etti.

Efeler’de yaşayan 78 yaşındaki Mansur Akgün, kendisini evinin bahçesinde bulunan kolona asarak intihar etti. Akgün’ün cansız bedenini, karısı Gülseren Akgün ve gelini buldu.

Olay, Tepecik Mahallesi Şehit Mehmet Tosun Bulvarı 134 numarada, bugün saat 11.10'da meydana geldi.

Emekli Mansur Akgün (78), karısı Gülseren Akgün ile birlikte yaşadığı birinci kattaki evin bahçesine çıktı. Eşi Gülseren Akgün’ün pazara çıktığı sırada evinde geliniyle kalan yaşlı adam, bir süre sonra hava almak için bahçeye çıkacağını söyledi. Uzun süre bahçeden dönmeyen kayınpederini merak edip bahçeye çıkan gelini, Akgün'ü kolona asılı vaziyette gördü. O sırada pazar alışverişinden dönen Gülseren Akgün, geliniyle birlikte asılı bulunduğu ipi keserek Mansur Akgün’ü yere indirdi.

Komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Mansur Akgün’ün öldüğünü belirledi. Psikolojik tedavi gördüğü ve ilaç kullandığı öğrenilen Akgün’ün geride herhangi bir not bırakmadığı belirlendi. Mansur Akgün’ün cenazesi, yapılan incelemenin ardından Aydın Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.