Carrefoursa, Ramazan’a Hazır

Carrefoursa, Ramazan’a Hazır

CarrefourSA, Ramazan ayına özel hazırladığı erzak paketleri ile iftar ve sahur sofralarını, uygun fiyatlara en lezzetli yemeklerle donatıyor. “Klasik Ramazan Kolisi”, “Süper Ramazan Kolisi”, “Mega Ram...

CarrefourSA, Ramazan ayına özel hazırladığı erzak paketleri ile iftar ve sahur sofralarını, uygun fiyatlara en lezzetli yemeklerle donatıyor. “Klasik Ramazan Kolisi”, “Süper Ramazan Kolisi”, “Mega Ramazan Kolisi” ve “Lüks Ramazan Kolisi” olmak üzere dört farklı çeşitten oluşan koliler, 34,90 TL ile 89,90 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

CarrefourSA’nın, her yıl müşterilerine sunduğu geleneksel Ramazan kolileri, her bütçeye uygun fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. Ramazan ayında da “Ne Lazımsa CarrefourSA” söylemini pekiştiren CarrefourSA, “Klasik Ramazan Kolisi”, “Süper Ramazan Kolisi”, “Mega Ramazan Kolisi” ve “Lüks Ramazan Kolisi” olmak üzere hazırladığı dört ayrı çeşit erzak paketi ve 34,90 TL ile 89,90 TL arasında değişen fiyatlarıyla müşterilerinin farklı ihtiyaçlarını karşılarken, aile bütçesine de destek oluyor.

CarrefourSA hem ramazan kolilerinde hem de ramazan boyunca en çok talep gören ürünlerde uygun fiyatları sunarak, müşterilerinin iftar sofralarını zenginleştirecek.

Ramazan süresince iftar ve sahur sofraları için düşünülerek hazırlanan koliler, temel gıda maddelerinden oluşuyor.

Değeri 34,90 TL olan “Klasik Ramazan Kolisi”nde 17 adet ürün yer alırken, 49,90 TL değerindeki “Süper Ramazan Kolisi” 22 ürün içeriyor. 25 adet ürünün sunulduğu “Mega Ramazan Kolisi” 44,90 TL’den ve 32 ürünün yer aldığı “Lüks Ramazan Kolisi” 89,90 TL’den müşterilerin beğenisine sunuluyor.

CarrefourSA ayrıca kurumlara, çalışanları, iş ortakları ve müşterilerini mutlu edebilmeleri için Ramazan’a özel alışveriş çekleri ve kurumsal hediye kartları sunuyor.

Ramazan ayının ruhu tüm CarrefourSA marketlerindeki görsel çalışmalarının yanı sıra hipermarketlerde oluşturulan nostaljik Ramazan alanlarında sunulan geleneksel tatlar ile de yaşatılacak. Ceviz, hurma, zeytin çeşitleri, pastırma, kadayıf, güllaç, yufka, kuru meyveler gibi birçok ürün özel stantlarla CarrefourSA’larda satışa sunulacak. Ramazan’ın vazgeçilmezi pide ise sade, kepekli, zeytinli, yumurtalı ve sütlü çeşitleri ile ramazan sofralarını tamamlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.