Carrefoursa’dan 2015’in İlk Çeyreğinde 112 Milyon 748 Bin Tl Kar

Carrefoursa’dan 2015’in İlk Çeyreğinde 112 Milyon 748 Bin Tl Kar

CarrefourSA, 2015 yılı ilk çeyreğinde net karını 112 milyon 748 bin TL’ye ulaştırarak sürdürülebilir büyüme hamlesini devam ettiriyor.Geçtiğimiz yılı “Sıçrama” yılı olarak belirleyen ve bu çerçevede m...

CarrefourSA, 2015 yılı ilk çeyreğinde net karını 112 milyon 748 bin TL’ye ulaştırarak sürdürülebilir büyüme hamlesini devam ettiriyor.

Geçtiğimiz yılı “Sıçrama” yılı olarak belirleyen ve bu çerçevede mağaza konseptinden insan kaynaklarına, teknolojiden büyümeye kadar birçok alanda yatırımlar yapan CarrefourSA, “Vites Büyütme” olarak adlandırdığı 2015 yılına da kâr ederek başladı. CarrefourSA, 2015 yılının ilk üç aylık dönemine ilişkin finansal sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, şirketin bu yılın ilk çeyreğinde vergi öncesi karı 125 milyon 489 bin TL olurken, net kar seviyesi 112 milyon 748 bin TL olarak gerçekleşti.

“2015 HEDEFİMİZ 4 MİLYAR TL NET SATIŞ”

CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet T. Nane, yaptığı değerlendirmede şunları dile getirdi:

“Geçen 20 yılın ardından 2014 yılında Sabancı Holding’in ve Carrefour Group’un gücünü arkamıza alarak daha samimi, yalın, hızlı ve modern bir marka olmak adına birçok alanda yatırıma imza attık. Öncelikle stratejimizi glokalleşme; lokal değerleri göz ardı etmeden global bir marka olabilme üzerine kurduk. Böylelikle değişim ve dönüşüme başladıktan bir yıl sonra yaptığımız yatırımların meyvelerini almaya başladık. Mağaza konseptinden taze gıdaya, insan kaynaklarından teknolojiye kadar tüketicilerimizin taleplerini de göz önüne alarak hemen her alanda yatırımlar gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Vites büyüttüğümüz 2015 yılında kayda değer bir karlılık ve ciro artışı bekliyoruz. Buna göre satışlarımızı 2015’te, 2014’e oranla yüzde 30 artıracağız. Hedefimiz 2015 yılı sonunda 4 milyar TL ciroya ulaşmak. Bu sene, Türkiye’nin dört bir yanında 200 yeni market açarak 2500 kişiye istihdam sağlayacağız. Diğer taraftan gerçekleştirdiğimiz satın alma hamleleriyle de büyümemizi sürdüreceğiz. Bugün geldiğimiz nokta, tüm CarrefourSA Ailesi’nin başarısıdır; güçlü bir takım olarak yolumuza devam ediyoruz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.