Çatısı Çöken Kadın Çerçioğlu'na Seslendi...

Çatısı Çöken Kadın Çerçioğlu'na Seslendi...

Nazilli'de Ekim ayından bu yana tavanı çöken evinde yaşamak zorunda kalan Şerrin Demir,"Bu ilde kimse soğuktan üşümez" sözünün sahibi Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na seslendi...

MEHMET ALİ CİNTOSUN-Nazilli'nin Aydoğdu Mahallesi'nde torunu ve kızıyla birlikte yaşayan Şerrin Demir, yetkililerin vurdumduymazlığından dert yandı. Ekim ayında aşırı yağmur nedeniyle evinin tavanı çöken Demir, maddi imkansızlıklar nedeniyle tavanı tamir ettiremedi. Çareyi ilçe belediyesi, Nazilli Kaymakamlığı ve Büyükşehir Belediyesi'ne gitmekte bulan Demir, hep eli boş döndü.
Çatının onarılması için yetkililerden yardım istediğini fakat hep geri çevrildiğini söyleyen Şerrin Demir, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na da " Bu ilde kimse soğuktan üşümez" sözünü hatırlatarak, "Özlem hanım evimin halini, gelsin, görsün. Ben aylardır soğukta yaşıyorum" dedi.
"Bizim Nazilli ile alakamız yok"
Büyükşehir ekiplerinden evinin çatısının tamir edilmesi için yardım isteyen Demir, görevliler ile arasında geçen diyaloğu ise şu şekilde anlattı; "Özlem başkan öyle şeylere karışmıyor. Bizim Nazilli ile alakamız yok dediler, kestirip attılar. Biz sadece yardım kolisi getiriyoruz, onları dağıtıyoruz dediler."

Evinin biran önce tamir edilmesini arzuladığını kaydeden Demir, yetkililerin sesini duymasını istedi.

11-075.jpg

22-053.jpg

33-032.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum