“Cebinden kocam düştü” Nazilli’de sahnelendi

“Cebinden kocam düştü” Nazilli’de sahnelendi

"Sanat engel tanımaz" diyen TEKSEM Engelsiz Sanatçılar Merkezi ekibi “Kocam Cebimden Düştü” oyunu ile Nazilli’de sahne aldı.

Türkiye’de yardım ve bağış almayan tek engelliler ekibi olan TEKSEM Engelsiz Sanatçılar Merkezi’nin oyuncuları gerçek yaşam hikâyelerinin bulunduğu “Cebinden Kocam Düştü” isimli tiyatro oyununu Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda sahneledi. Nazilli Belediyesinin katkılarıyla Nazillili tiyatro severlerin beğenisine sunulan “Cebinden Kocam Düştü” isimli tiyatro oyunu izleyenleri güldürürken düşündürdü.

Oyunun Sanat Yönetmenliğini ve yazarlığını yapan TEKSEM Engelsiz Sanatçılar Merkezi üyesi Gamze Elibol TEKSEM Engelsiz Sanatçılar Merkezi’nin, Türkiye’de yardım ve bağış almayan tek engelliler ekibi olduğunu belirterek “Cebinden Kocam Düştü” isimli tiyatro oyunu Türkiye de 10 yıldır %13 Engelli kalma sebebi ve her kadının kâbusu olan "Şiddete HAYIR" demek için sahneye taşıdıklarını söyledi. Engelli insanların kötü imajını yardım ve bağış almadan düzeltmek için kendine söz veren ekibin özellikle sahne sanatlarında çok iddialı olduğunu hatırlatan Elibol “Engelli sanatçılar olmaktan mutluluk duyuyor ve Engelli insanlara yol göstermenin onun misyonu olduğunu belirtiyoruz. Her türlü şiddete hayır dediğimiz oyunda Saygı ve Sevgiyi bir teraziye alıp evlilikleri konu aldık. Kadınların çalışmak zorunda kaldığı Erkeklerin Plates yapıp hamile olduğu süper bir komedi, oyunumuz gülerken çok düşündürüyor. Cebimden Kocam Düştü oyunu tamda Tersine Dünyayı anlatmakta. Oyunun içerisinde gerçek yaşam hikâyeleri bulunmakta görme engelli kalan bir kadın ve çocuk gelinleri anlatan özel anlarda var. Sponsorlarımızın desteği ile 121 Engelli kızımızın eğitim bursu karşılanıyor. Bizde Sponsorlarımızın çalışan ve müşterilerine oyunlar oynuyoruz. 10 il 10 ilçede Engellilerin imajını değiştirirken 121 engelli kızımızın eğitim bursunu karşılamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Oyun sonunda izleyicilerin ayakta alkışladığı ekip Nazilli Belediyesine vermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederken Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık adına Özel Kalem Müdürü Engin Tulumbacı ekibe çiçek takdim edildi.

“Cebinden kocam düştü” Nazilli’de sahnelendi

“Cebinden kocam düştü” Nazilli’de sahnelendi

“Cebinden kocam düştü” Nazilli’de sahnelendi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.