Cengiz Altıntaş hafta sonu da durmadı

AK Parti Aydın Milletvekili Aday adayı Cengiz Altıntaş, parti teşkilatlarına ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Altıntaş, Bozdoğan ve Sultanhisar ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

2011 seçimlerinden tanıdıklarını ve samimiyetine şahit olduklarını belirten partililer, Cengiz Altıntaş'a 7 Haziran seçimleri için başarı dileklerinde bulundu. Partililere teşkilatçılığın önemi konusunda telkinlerde bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Cengiz Altıntaş, seçildiği takdirde kendisinin değil, teşkilatların kazanacağını vurguladı. Bozdoğan İlçe Teşkilatı Başkanı Kemal Bozdağ ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı tarafından karşılanan Altıntaş, partililerden kendisine destek olmasını istedi.

Bozdoğan ziyareti sonrası Sultanhisar İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Altıntaş, Sultanhisar’ın kendisi için çok önemli olduğunu ve teşkilatların kendisiyle yeniden bir ivme kazanacağını belirterek partililerden destek istedi. Sultanhisar İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Çimen, Altıntaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sultanhisar olarak istişareye hazır olduklarını belirtti. Çimen, “Partimin başarısı söz konusu ise teşkilatçılık önemli. Teşkilat yanlış yaptıysa onun telafi eder. İlçe Başkanı teşkilatçı olabilir ama vekillerde teşkilatçı olmak zorunda. Ya anlayışlar değişsin ya da kendileri değişsin noktasındayız. 7 Haziran seçimleri sonucunda bu anlayışın değişeceği kanati içindeyim” dedi.

cengiz-altintas-hafta-sonu-da-durmadi-(1).jpg

cengiz-altintas-hafta-sonu-da-durmadi-(2).jpg

cengiz-altintas-hafta-sonu-da-durmadi-(3).jpg

cengiz-altintas-hafta-sonu-da-durmadi-(4).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.