Cengiz Altıntaş: Tek patron siz olacaksınız!

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Cengiz Altıntaş, seçim çalışmalarına devam ediyor. Altıntaş, ekibiyle birlikte Koçarlı ve İncirliova teşkilatlarını ziyaret etti.

Koçarlı İlçe Teşkilatı’nın yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Altıntaş, “İnanın bana göreve gelirsem Koçarlı’nın tek patronu ilçe teşkilatım olacak. İlçe Başkanımdan habersiz bir kuş bile uçmayacak. Herkes ‘Başbakanımı, Cumhurbaşkanımı ben daha çok seviyorum sen sevmiyorsun’ diyor. Başbakanımızı, Cumhurbaşkanımızı sevmesek burada işimiz olmazdı. Ben sizlere projelerim hakkında bir şey demeyeceğim. Yapamayacak olduğum şeyin sözün de veremem. Benim en büyük projem teşkilatlarım olacak” dedi. İlçe Başkanı Serkan Yılmaz, 2011 seçimlerinde temayül yoklamasında birinci çıkmasına rağmen Genel Merkez tarafından aday gösterilmeyen Cengiz Altıntaş’a partiye küsmediği için teşekkür edip, yeni süreç için de başarılar diledi.

• ‘TEŞKİLAT YOKSA BAŞARI DA OLMAZ’

Koçarlı ziyareti sonrası İncirliova teşkilatını ziyaret eden Altıntaş, teşkilat olmadan başarı olamayacağının altını çizerek, “Biz teşkilat olursak Aydın'da başarılı oluruz. Teşkilatçılık 7 Haziran’dan sonra çok önemli olacak. Sizlere projelerle ilgili olarak şunu söyleyeyim. Yıllardır ‘şu üniversiteyi kuracaz bunu yapacaz’ diye söz veriyorlar. Ama gelinen noktada ne bir üniversite var ne de başka bir şey. Başarılı olmak için teşkilatçılık çok önemli. Ya teşkilatçı olacağız ya da bir daha burayı unutacağız. Eğer seçildiğim takdirde aradan geçen 4 yıllık süreç içinde bir şeyler yapamadıysam tekrar aday olmama gerek yok. Bu dönem teşkilatlar kazanacak” şeklinde konuştu. İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın da AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Cengiz Altıntaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

cengiz-altintas-(1).jpg

cengiz-altintas-(2)-001.jpg

cengiz-altintas-(3).jpg

cengiz-altintas-(4)-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.