Çerçioğlu Çalar Saat'e Konuk Oldu!

Çerçioğlu Çalar Saat'e Konuk Oldu!

Aydın'a gelen İsmail Küçükkaya'nın sorularını Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu cevapladı...

Aydın'a gelen İsmail Küçükkaya'nın sorularını cevaplayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, rakibi Mustafa Savaş'ın KİT Komisyonu Başkanlığından istifa etmediğini hatırlatarak bu yüzden seçimlerde Savaş'ı iddialı görmediklerini söyledi.

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat Programına konuk olan Millet İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, projelerini anlattı.

Çerçioğlu’ndan önce İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtlayan Mustafa Savaş, yerel yönetimi eleştirirken, Aydın esnafının mutlu olduğunu söyledi. Efe A.Ş’yi kurup esnafla rekabet etmeyeceklerini de kaydeden Savaş, iktidar destekli bir yönetimin Aydın’da çok daha güçlü olacağı vurgusunu yaptı.

Mustafa Savaş’ın aksine esnafın kan ağladığını ve bunun için çözümler üretmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Özlem Çerçioğlu ise EGE ET, EGE YEM ve EGE SÜT ile vatandaşlara biraz nefes aldırdıklarını belirtti. Çerçioğlu, Mustafa Savaş’ın seçimlerde iddialı olmadığını, iddialı olsaydı KİT Komisyonu Başkanlığından istifa etmiş olacağını da sözlerine ekledi.(Şermin Çolak)

calar-saatte-projelerini-anlattilar-95606-1d495a063d2f234807d3d42139ace087.jpg

calar-saatte-projelerini-anlattilar-95606-9042eec50f959b158dde89d6fda8317d.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.