Çerçioğlu ‘çıkartma’ yaptı

Çerçioğlu ‘çıkartma’ yaptı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP’li 9 ilçe belediye başkanı ile Karacasu ilçesine çıkartma yaptı.

Öğle saatlerinde Karacasu’ya gelen ve Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’yı makamında ziyaret eden Çerçioğlu’na Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı eşlik etti.

• ESNAFI ZİYARET EDEREK, VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Özlem Çerçioğlu, 9 belediye başkanı ile birlikte ilk olarak ilçe esnaflarını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra onların taleplerini dinledi. Özlem Çerçioğlu burada yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanlarımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile beraber Aydın ve Karacasu ilçesinin hizmetindeyiz. Seçimlerden seçime değil her zaman yanınızda olacağız. Sık-sık kapınızı çalacağız” dedi.

• 9 İLÇE BELEDİYE BAŞKANININ İSTEK VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

Çerçioğlu, Karacasu’ya Halk Ekmek, Halk Et ve Kır Düğün Salonu projeleri çalışmalarının masaya yatırıldığını, kısa zamanda önemli adımların atılacağını müjdeledi. Esnaf ziyaretleri sırasında Özlem Çerçioğlu’na yoğun ilgi gösteren vatandaşlar Karacasu’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ettiler. Esnaf ziyaretinin ardından Mustafa Büyükyapıcı’yı makamında ziyaret eden Çerçioğlu, 9 ilçe belediye başkanının istek ve önerilerini değerlendirdikten sonra bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından seramik ustası Bülent Selçuk ve Hamdi Kirişçi yapmış oldukları özel seramiklerini Özlem Çerçioğlu ve belediye başkanlarına hediye ettiler. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

cercioglu-‘cikartma’-yapti-(1).jpg

cercioglu-‘cikartma’-yapti-(2).jpg

cercioglu-‘cikartma’-yapti-(3).jpg

cercioglu-‘cikartma’-yapti-(4).jpg

cercioglu-‘cikartma’-yapti-(5).jpg

cercioglu-‘cikartma’-yapti-(6).jpg

cercioglu-‘cikartma’-yapti-(7).jpg

cercioglu-‘cikartma’-yapti-(8).jpg

cercioglu-‘cikartma’-yapti-(9).jpg

cercioglu-‘cikartma’-yapti-(10).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.