Çerçioğlu Çilesi sona eriyor

Çerçioğlu Çilesi sona eriyor

Büyükşehir Belediyesinin Aydın-Denizli karayolu trafiğini katlettiği Astim Kavşağı inşaatında nihayet sona gelindi. Çevre illerde 3 ayda bitirilen kavşak projesinin, 1 yıla yakın sürede tamamlanması, belediyenin iş bilmezliğini gözler önüne serdi.

HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN Aydınlılar, trafik çilesinden artık kurtuluyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çeçioğlu’nun 2014 seçimlerinde “Aydın’a 21 battı çıktı yapacağız” vaadi 2 yıl sonra gerçek oldu. Büyükşehir’in iki yılda iki battı çıktıyı faaliyete geçirmesi, vatandaş tarafından başarısızlık olarak nitelendirildi. Kalan 19 battı-çıktı’nın hayal olduğunu söyleyen Nazillili vatandaş T.B., “Aydın’a her hafta gidiyorum ve her gittiğimde bu beceriksiz yönetimi eleştiriyorum. Bu proje nasıl olurda bu kadar uzun sürer. Zemin etüdü yapılmadan başlatılan bu proje tamamen iş bilmezliktir. 21 dediler, ikisini 2 yılda yaptılar. Bunlar iktidarda olduğu düşünülürse bu battı çıktılar 2030’da biter” dedi.

BİTMESİ RÜYAYDI GERÇEK OLDU

Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından "15 Temmuz Demokrasi Kavşağı" ismi verilen kavşak, 3 Ekim Pazartesi günü açılıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Haziran tarihinde açılması planlanan ancak zeminden çıkan su nedeniyle uzun süre duraksayan, ardından yeniden projelendirilip ihale edilerek tamamlanması 3 ay uzayan kavşakta çalışmalar son aşamaya geldi.

BAŞARI OLARAK LANSE EDİLDİ

Büyükşehir Basın birimi tarafından medya kuruluşlarına gönderilen mailde Özlem Çerçioğlu’nun açıklamasına yer verildi.  Yapımı uzun zamandır devam eden köprülü kavşağın, Aydın-Denizli karayolundaki trafik yoğunluğunu çözeceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 8 şeritten oluşan, 3 bin metre yol ile bölgedeki trafik akışının rahatlayacağını bildirdi. Çerçioğlu; "Bu yatırım sadece kentimizin trafiğini rahatlatmayacak, aynı zamanda kentin istihdamına büyük katkı sağlayan ASTİM’e de ulaşım kolaylığı sağlayacak. Halkımız ister, Aydın Büyükşehir Belediyesi hayata geçirir. Kapalı tünel, sanat yapıları, alt geçit ve yan yollar ile desteklenen köprülü kavşakta 14 bin metre fore kazık uygulaması yapıldı. 14 milyon liraya mal olan köprülü kavşağı pazartesi günü saat 12.00'de açıyoruz. Bütün Aydınlıları açılışa davet ediyorum" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum