Çerçioğlu, Nazilli'de muhtarlardan destek istedi

Çerçioğlu, Nazilli'de muhtarlardan destek istedi

Nazilli’de muhtarlarla bir araya gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İYİ Parti'nin Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan'a destek istedi. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Nazilli'ye 5 yılda 75 milyon liralık yatırım yaptığını kaydeden Başkan Çerçioğlu, önümüzdeki dönemde de yatırımların devam edeceğini söyledi. 

İlçenin muhtarlarıyla buluşmada Başkan Çerçioğlu'na İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan’ın yanı sıra CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural eşlik etti.

20190208_214338.jpg

Millet İttifakı'nın adayı İYİ Partili Kürşat Engin Özcan'a da destek isteyen Başkan Çerçioğlu,"Ben Nazilliliyim. Sizler gibi ben de Nazilli sevdalısıyım. Önümüzdeki dönemde de Nazillimizin her mahallesine Kürşat Başkan'la birlikte en iyi hizmeti vereceğiz. Verdiğiniz destekler için teşekkür ederim” dedi.
Mahallelerinde ki eksikliklerin giderilmesi için Başkan Çerçioğlu'ndan destek isteyen muhtarların talepleri, daire başkanları tarafından not alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.