Çerçioğlu, Özakcan'ı CHP'ye Şikayet Etmiş

Çerçioğlu, Özakcan'ı CHP'ye Şikayet Etmiş

Büyükşehirle ilgili çıkan haberler üzerine dert yanan Özakcan ilginç bir iddiayı gündeme taşıdı. Özakcan, “Özlem, gazete küpürlerini bile dosyalamış genel merkeze göndermiş. Beni partililere şikayet etmiş” dedi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu arasında sular durulmuyor. Bir haber için ulaşmaya çalıştığımız Başkan Özakcan, gazetecilere bir daha açıklama yapmayacağını dile getirdi. Büyükşehirle ilgili çıkan haberler üzerine dert yanan Özakcan ilginç bir iddiayı gündeme taşıdı. Özakcan, “Özlem, gazete küpürlerini bile dosyalamış genel merkeze göndermiş. Beni partililere şikayet etmiş” dedi.

 

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN CHP’li Belediye Başkanlarının hizmet savaşı ayrılık noktasına geldi. 2014 seçimlerinden bu yana yolları bir türlü kesişmeyen CHP’li Mesut Özakcan ile Özlem Çerçioğlu’nun arası her geçen gün açılıyor. Efeler ilçesine hizmet götürmek için çaba sarf ettiğini ifade eden Mesut Özakcan’ın, Büyükşehir engeline takıldığı ileri sürüldü. Bir haber için ulaşmaya çalıştığımız Başkan Özakcan, gazetecilere bir daha açıklama yapmayacağını kaydetti. Büyükşehir Başkanı Çerçioğlu’nun gazete küpürlerini toplatıp CHP Genel Merkezine gönderdiğini belirten Başkan Özakcan, “Şikayetler beni yıldıramaz” dedi.

İŞTE O AÇIKLAMALAR

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan,” Gazetecilere bu günden itibaren hiçbir açıklama yapmayacağım. Büyükşehir ile ilgili de hiçbir soruya yanıt vermek istemiyorum. Çünkü yanlış anlaşılıyor. Özlem, gazete küpürlerini bile dosyalamış genel merkeze göndermiş. Beni partililere şikayet etmiş.. Göndersinler, bizim hiç sıkıntımız yok. 'Efeler Belediye Başkanı bilgi vermedi' dersen beni çok mutlu edersin. Başka bir şey söylemek istemiyorum.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.