Çerçioğlu Sultanhisar'da Seçmenle Buluştu!

Çerçioğlu Sultanhisar'da Seçmenle Buluştu!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, Sultanhisar'daki seçmenle buluştu...

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı CHP'li Özlem Çerçioğlu seçim çalışmalarına Sultanhisar'da devam etti. Sultanhisar ilçe merkezinde miting gerçekleştiren Özlem Çerçioğlu'na CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Sultanhisar Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Yıldırımkaya  ve meclis üyeleri adayları eşlik etti.

11111-002.jpg

"ÇİFTÇİMİZ NEDEN JOETERMAL SUYUNDAN YARARLANAMIYOR?"
İlçe halkının temel geçim kaynağı olan tarımın son dönemde artan girdi maliyetlerinden dolayı bitme noktasına geldiğini ifade eden Çerçioğlu, tarımı jeotermal enerjiden elde edilen sıcak su ile yapmanın mümkün olduğunu ifade etti. Bu konuda AK Parti milletvekillerine seslenen Çerçioğlu, "Jeotermal şirketleri çiftçiye sıcak suyunu veriyor mu? Hayır. Nerede bu AKP vekilleri? Neden çiftçi bu sudan yararlanamıyor. Bu suyun pis kokusunu Aydınlılar çekiyor. Ankara'da bunlarla uğraşsanıza" dedi. Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ile bu konuda girişimlerinin olduğunu söyleyen Çerçioğlu "Biz sıcak suyu Sultanhisarlı çiftçimize vereceğiz" ifadelerini kullandı.

222222.jpg

"EN BÜYÜK HİZMETİ ÜNİVERSİTEYE YAPTIM"
AK Partili rakibi Mustafa Savaş'ın sosyal belediyecilik eleştirilerine bir de Sultanhisar'dan yanıt veren Çerçioğlu, "Bunlar fakirin halinden anlamaz. Bunlar her zaman zenginin yanında olurlar" dedi. "Sarı civcivlerden memnun musunuz?" diye soran Çerçioğlu, bu otobüslerin 17 ilçede, 36 beldede hizmet verdiğini aktardı. Toplanma merkezi Aydın Adnan Menderes Üniversitesi olan otobüslerin hem üniversiteye hem de uzak ilçelerde yaşayan vatandaşa hizmet ettiğini ifade eden Çerçioğlu, "En büyük hizmeti de sarı otobüslerler vasıtasıyla üniversitemize yapmışımdır. Her gün 300 sefer yapıyor bu otobüsler. Yüzlerce öğrenci üniversiteye tek seferde gitme imkanına kavuştu. Önceden Nazilli'den, Didim'den üniversite hastanesine gitmek isteyen amcalarım teyzelerim çok zorlanıyordu. Şimdi tek biletle çıkmanın mutluluğunu yaşıyorlar. İşte bunları Mustafa Savaş bilmez. Çünkü burada yaşamıyor. Sizinle 365 gün birlikte olmayan, seçimden seçime gelenlere sakın oy vermeyin" dedi.

Son olarak halktan hem kendisi hem de Osman Yıldırımkaya için destek isteyen Çerçioğlu, "Hanım kardeşlerimiz biraz daha yüklense bu iş bitecek. Sandıkları patlatacağız. Ben sizin gelininizim. Buradan rekor bir oy bekliyorum" diye konuştu.(Simge Ata-Hedef Gazetesi)

333333.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.