Çerçioğlu;"31 Mart'ta kutlama yapacağız"

Çerçioğlu;"31 Mart'ta kutlama yapacağız"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay'la birlikte Umurlu Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. 

HABER MERKEZİ-Umurlu Mahallesi Bayramyeri mevkiinde vatandaşa seslenen Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP'li Özlem Çerçioğlu, "Aydın Büyükşehir Belediyesi Umurlu'ya şimdiye kadar toplam 6 milyon 500 bin liralık yatırım yaptı. Umurlu'da 16 kilometre yol yapıp ASKİ olarak da 18 kilometre hat çalışması yaptık. Sizlerin çok istediği deve heykelinin açılışını da hep beraber yaptık" diyerek Umurlu'da yapılan yatırımları sıraladı.
"ATAY'IN PROJELERİNİN ARKASINDAYIM"
Vatandaşların çok istediği kültür merkezi ile hem açık hem de kapalı iki düğün salonunun önümüzdeki dönemde yapılacağının sözünü veren Başkan Çerçioğlu "Mehmet Fatih Atay'ın bütün projelerinin arkasındayım. Büyükşehir Belediyesi olarak Fatih Başkan'la Efeler Belediyesi'ne tam destek vereceğiz" diye konuştu. 2014 yılında Aydın, büyükşehir belediyesi olduğunda 60 köyün suyunun olmadığını hatırlatan Başkan Çerçioğlu, "Bu köylerimize haftada bir gün iki saat su veriliyordu. Aramızdaki hanım kardeşlerim bunun ne kadar zor olduğunu çok iyi bilir. Dikkat edin burası Türkiye'nin en batısı. Hepsini biz yaptık. Yaptıklarımız bundan sonra da yapacak olduklarımızın da garantisidir" dedi.
"BÜYÜK BİR KUTLAMA YAPACAĞIZ"
"Görevim süresince her vatandaşımıza eşit ve adil davrandım, davranmaya da devam edeceğim" ifadelerini kullanan Başkan Çerçioğlu 31 Mart akşamı bütün vatandaşları Aydın Atatürk Kent Meydanı'na davet edip "Büyük bir kutlama yapacağız" dedi.
Başkan Çerçioğlu'na ziyaretinde Efeler Belediye Başkan Adayı CHP'li Mehmet Fatih Atay, CHP Parti Meclisi üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin eşlik etti.

31-martta-kutlama-yapacagiz-95107-5f4cda022e61f07618c1fafed93e9173.jpg

31-martta-kutlama-yapacagiz-95107-b66861f9b0a43ee5096cdd7e20a16259.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum