‘Çerçioğlu’nun kulu kölesi oluruz’

‘Çerçioğlu’nun kulu kölesi oluruz’

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, üreticinin elinde kalan 52 ton portakalı satın alınca ‘çiftçi dostu' ilan edildi.

Söke Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş, Sezar’ın hakkının Sezar’a verilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Çerçioğlu’nun çiftçiye yaklaşımını, “Allah razı olsun. Çiftçinin yanında olanın kulu kölesi oluruz” şeklinde değerlendiren Kemal Kocabaş, “Narenciye üreticisi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da zarar etti. Çiftçinin kötü gününde yanında olan Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum. Böyle Başkanın kulu, kölesi oluruz biz. Allah, Özlem Çerçioğlu’ndan razı olsun” dedi.

‘ÇİFTÇİ SIKINTIDA, ÜRÜNÜ PARA ETMİYOR’

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun 52 ton portakalı satın alıp, vatandaşa dağıtma kararının güzel bir yaklaşım olduğunu kaydeden Kocabaş, “Çiftçinin içinde bulunduğu sıkıntıyı ve taleplerini günlerdir basın-yayın kuruluşları aracılığıyla duyuruyoruz. Ne yazık ki, hiç bir bölge milletvekilimiz aramadı. Çiftçi sıkıntıda. Ürünü para etmiyor. Tarladaki narenciye çürümeye terk edildi. Çiftçi iflas bayrağını çekmişken, Başkan Özlem Çerçioğlu’nun attığı adım çok önemli. İnşallah bu adım Türkiye’ye yayılır. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 52 ton portakalı alması örnek olur ve narenciyeci içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulur” dedi.

ÇERÇİOĞLU, ELDE KALAN 52 TON PORTAKALI SATIN ALDI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum