Cesedi parçalanmış bulundu

Cesedi parçalanmış bulundu

Karacasu’da kendisine ait tarlaya çalışmaya giden ve bir daha haber alınamayan Nail Mamus (56), ölü olarak bulundu. Kalp krizi sonucu öldüğü tahmin edilen mamus'un bir kolunun hayvanlar tarafından parçalandığı belirlendi.

Olay, Yeşilköy Mahallesi kırsal alanında dün sabah meydana geldi. Önceki gün sabah saatlerinde Yeşilköy Kocadeli mevkiindeki evine, 2 kilometre uzaklıktaki kendisine ait zeytin tarlasına çalışmaya giden evli ve bir çocuk babası 56 yaşındaki Nail Mamus, akşam olunca evine dönmedi. Eve dönmeyen eşini merak eden Huriye Mamus, telaşlandı ancak gece karanlıkta eşini aramaya gitmeye korkup sabahı bekledi. Sabahın ilk saatlerinde 13 yaşındaki oğluyla birlikte tarlaya giden Huriye Mamus, eşinin zeytin ağacının altında yerde yatan cansız ve parçalanmış cesediyle karşılaştı. Huriye Mamus'un durumu jandarmaya bildirmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ve olay yeri inceleme ekibi, çevrede inceleme yaptı.
 
İZMİR ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Geçen yıl kalp ameliyatı olduğu öğrenilen Nail Mamus’un geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği tahmin edilirken, bir kolu hayvanlar tarafından yenildiği belirlendi. Nail Mamus’un parçalanmış halde bulunan cesedi Karacasu Devlet Hastanesi morguna, oradan da kesin ölüm nedeni araştırılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.