Çeşmelerden şerbet akıyor

Çeşmelerden şerbet akıyor

Nazilli'de Regaib Kandili münasebetiyle, Belediye meydanında bulunan Osmanlı çeşmesinden şerbet ikramı yapıldı. Vatandaşlar, çeşmelerden akan ücretsiz şerbet hayrına, yoğun ilgi gösterdi.

Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce hazırlanan 2 tonluk şerbet, Regaip Kandili dolayısıyla ilçede yaşayan vatandaşlara dağıtıldı. Meydanda bulunan Osmanlı Çeşmesinden akıtılan şerbet hayrına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar şerbet akan çeşmelerin başında uzun kuyruklar oluştururken, şerbet ve kek hayrından memnuniyetlerini dile getirdiler.

Alıcık, “Regaib Kandili dolaysıyla Nazilli’de yaptığımız Osmanlı Çeşmesinde şerbet ikram ediyoruz. Çeşmenin altında yer alan hazneye doldurulan şerbet kurulan pompalama sistemi ile çeşmelere ulaşıyor. 8 adet tarihi çeşmeden oluşan Osmanlı Çeşmesi’nin üst bölümünde yer alan 4 adet küçük kurnalı çeşmeden akan şerbet, sabah saatlerinden itibaren vatandaşlarımıza verilmeye başladı. Uygulamadan vatandaşlarımız da çok memnun olduğunu dile getirdi. Bu bizi mutlu etti. Vatandaşlarımızın da talebi ile önemli gün ve haftalarda yaz-kış demeden bu uygulamayı sürdüreceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

img_0868.jpgimg_0863.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.