Çeştepe Yerel Hizmetler Merkezi açıldı

Çeştepe Yerel Hizmetler Merkezi açıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi ‘Çeştepe Yerel Hizmetler Merkezi’ düzenlenen törenle açıldı. Açılışta konuşan Başkan Özlem Çerçioğlu, “Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yarım bırakılan Çeştepe içme suyu isale hattı, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanac

Aydın'ın Büyükşehir Belediyesi statüsüne kavuşmasıyla kapatılan Çeştepe Belediye Hizmet Binası, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek ‘Yerel Hizmetler Merkezi’ olarak tekrar açıldı. Açılış törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekilleri Metin Lütfi Baydar ile Fatih Atay, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Çeştepe’de kurulan pazaryeri esnafını selamlayarak açılış tören alanına milletvekilleri ile birlikte giden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, pazaryerinde alışveriş yapan ve esnaflık yapan kadınların ilgi odağı oldu.

"VATANDAŞI AYAĞIMIZA ÇAĞIRMAYIZ"

Açılışta konuşan Başkan Özlem Çerçioğlu, DSİ tarafından yapılmakta olan Çeştepe içme suyu irsaliye hattının yarım bırakıldığını ifade ederek, “Onlar yapmazsa, biz ona da el atar yaparız” dedi. Çerçioğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“İlgili protokolle Aydın Büyükşehir Belediyesi adına yürütülen ve maliyeti belediyemizce karşılanan içme suyu isaliye hattı, DSİ’nin yüklenici firması tarından yarım bırakılmış. Bu sorun Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından çözülecektir, bundan kimsenin endişesi olmasın. DSİ, bu işi yapmıyorsa Büyükşehir Belediyesi olarak biz yaparız. Bugün burada yerel hizmet binamızı açıyoruz. Biz başkaları gibi vatandaşı ayağımıza çağırmayız, biz hizmeti vatandaşın ayağına getiririz. Burada belediyemiz kapandı diye üzülmeyin, artık biz varız ve ayağınıza hizmet getirdik.”

Yapılan duanın ardından hizmet binası açılışını, CHP Aydın Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu gerçekleştirdi. Daha sonra CHP Aydın Milletvekilleri ülke gündemine dair açıklamalarda bulunurken, Başkan Çerçioğlu da açılışa katılan vatandaşları pilav üstü kavurma dağıttı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.