Ceviz: Mesele ‘Biz’ Olmak

Ceviz: Mesele ‘Biz’ Olmak

Spor Toto 2.Lig takımlarından Aydınspor 1923’te tekrar anlaşılmasına kesin gözüyle bakılan teknik direktör Mustafa Ceviz, futbolda başarının birleşerek geldiğinin altını çizdi.

Aydın’ı sevdiğini ifade eden Ceviz, “Önemli olan meseleyi benimsemek. Başarı böyle gelir. Aydınspor 1923’ü de şehir olarak benimsediğimizde başarı daha kolay gelecektir”dedi. Önümüzdeki sezon tekrar Aydınspor 1923’te çalışması beklenen Ceviz, mevcut kadroyu dağıtmayacaklarını belirtti. İdeal kadrolarının içerisine 5 ya da 6 transfer yapmak istediklerini belirten Ceviz, “Aydınspor 1923’te görev yaptığımız sürece oyuncularımızın gelişimini gördük. Bireysel anlamda gelişen oyuncularımız oldu. Ayrıca, takım olmayı başardık. Sahada gerçek bir futbol takımı gibi oynadık”dedi. Koşan, yardımlaşan, kazanmayı isteyen, cesur oynayan bir takım oluşturduklarının altını çizen Ceviz, “Oyuncularımızla sık sık konuşmalar yaptık. Mental anlamda gelişimlerine yardımcı olduk. İdeal kadronun bozulmaması, 5 ya da 6 takıma katkı sağlayacak oyuncu transfer ettiğimizde daha iyi olacağız.Önümüzdeki sezon yine iyi mücadele eden, tempolu oynayan, rakibe göre topla daha fazla oynayan, sonuna kadar kazanmayı isteyen bir takım olmak istiyoruz”diye konuştu.

İLK 5’TE OLMALIYIZ

Sezon başı kampın çok önemli olduğunu belirten Ceviz, “Sezon başı konsantrasyonu sağlamak gerek. Fiziksel olarak hazırlanmanın yanı sıra mental olarak lige hazırlanmak da çok önemli. Takımın etrafında kenetlenilmesi için sürekli ilk 5’te ve zirve yarışı içerisinde olmamız gerek. Uzun süre ligi böyle götürmemiz halinde Aydın, şehri de yanımızda olur”dedi. Aydın’da görev yaptığı süre içerisinde önemli dostluklar edindiğinin altını çizen Ceviz, “Aydın futbolu seven ve başarıya aç bir şehir. Camia birleşip, tribünlerin dolu olması halinde sahadaki futbolun kalitesi artacaktır. Aydın’a gelen takımlar da baskı altına girecektir”ifadelerini kullandı. Kendisi için iş ahlakının önemli olduğunu ifade eden Ceviz, “Dürüstlüğün, doğruluğun eninde sonunda mükafat alacağını düşünüyorum. Görev yaptığım bir takımın şehrinde sokağa çıktığımda insanlardan bir teşekkür alabiliyorsam, en önemli mükafat bu olur. Çalıştığım şehirlerde, hep bunu gördüm”diye konuştu.

GÜVENİYORUM

Göreve yeni seçilen Aydınspor 1923’ün Başkanı Şahin Kaya’ya güvendiğini ifade eden Ceviz şunları söyledi: “Şahin Başkan ile tüm yöneticilerimize güveniyorum. İllaki sıkıntılar yaşanır.Bugün hemen her kulüpte sıkıntı yaşanıyor. Ancak krizi iyi yönetmek gerekir. Düzenli, dengeli harcamalar yapıldığında başarı gelecektir. Önemli olan meseleyi benimsemek. Başarı böyle gelir. Aydınspor 1923’ü de şehir olarak benimsediğimizde başarı daha kolay gelecektir. Yeter ki meseleyi benimseyelim”

Hemen her yolda yokuşlar olacağını, sıkıntılı dönemler yaşanacağını belirten Ceviz, sözlerini şöyle tamamladı: “Aydın’ı seviyorum. Aydın’da gerek futbol dünyasından, gerekse futbol dışından çok güzel ilişkiler kurduk. Kafamızı işimize verdik.Gittiğimiz her deplasmanda neden üst sıralarda olmadığımız sorgulandı. Bu sözleri duyunca içimizde buruk bir sevinç oluştu.İnşallah, önümüzdeki sezon rayına oturttuğumuz yapı devam eder. Aydın’da hep beraber başarılı oluruz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.