Çevreci Gelin ve Damat Halk Otobüsü'nde

Çevreci Gelin ve Damat Halk Otobüsü'nde

Antalya’nın Alanya ilçesinde toplu ulaşım araçlarının kullanımına dikkati çekmek isteyen gelin ve damat, nikahlarına halk otobüsüne binerek gittiler.

Alanya’da Beyaz Prodüksiyon adlı şirketin sahibi 35 yaşındaki Fatih İlyasoğlu ile 30 yaşındaki muhasebeci Nursen Ayvacı, nikahlarına halk otobüsü ile gitti. Bir arkadaşıyla tatile gittiği İsviçre’de ulaştırma bakanının işine metroyla gittiğini gördüğünü anlatan Fatih İlyasoğlu, Türkiye’de de toplu ulaşım araçlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla nikaha halk otobüsüyle gitmeye karar verdiklerini söyledi.

YOLCULAR ŞAŞIRDI

Hazırlıkları tamamlayan gelin ve damat fotoğraf çekiminin ardından Alanya Kaymakamlığı önündeki otobüs durağından halk otobüsüne bindi. Otobüste gelin ve damadı gören yolcular ise bu duruma şaşırarak aralarında espriler yaptı. Gelin ve damat Karayolları 133’üncü Şube Şefliği önündeki durakta otobüsten inerek nikahlarının kıyılacağı Banana Otel’e gitti.

KAMERA ŞAKASI SANDILAR

Fatih İlyasoğlu, İsviçre'de metrodaki takım elbiseli kişinin İsviçre’nin ulaştırma bakanı olduğunu öğrendiğinde çok şaşırdığını belirterek, "Türkiye’nin bir çok şehrinde inanılmaz bir trafik sorunu var. 2-3 otomobili olan aileler var ve bunlar trafiğe çıkıyor. Toplu taşıma araçlarını kullanma konusunda gerekli özeni göstererek bu güzel doğayı egzoz dumanından korumamız gerekiyor. Buna dikkati çekmek için nikaha otobüsle gitmeye karar verdi. Otobüse bindiğimizde herkes şaşırdı. Kamera şakası olduğunu sananlar oldu. Durumu açıkladığımda herkes tebrik etti" diye konuştu.

"ÇOK DEĞİŞİK OLDU"

Gelin Nursen Ayvacı ise eşinin önerisini çevrenin korunması için toplu ulaşım araçlarının kullanılması gerektiğini düşündüğü için kabul ettiğini belirterek, "Benim için çok değişik oldu. İlk başta kabul edilebilecek bir durum değildi ama düşününce mantıklı geldi" diye konuştu.

optuyt8.jpgyto.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.