Ceylanpınar’da Kutlu Doğum Konulu Şiir Dinletisi

Ceylanpınar’da Kutlu Doğum Konulu Şiir Dinletisi

Eğitim Bir-Sen Ceylanpınar Şubesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum konulu şiir dinletisi yoğun katılımla gerçekleşti.Program Abdullah Gülger’in okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Nusret Dağ’...

Eğitim Bir-Sen Ceylanpınar Şubesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum konulu şiir dinletisi yoğun katılımla gerçekleşti.

Program Abdullah Gülger’in okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Nusret Dağ’ın sunuculuğunu yaptığı ‘Kutlu Doğum konulu şiir dinletisi’ programında okunan şiirler dinleyenlere duygulu anlar yaşattı. Programda Eğitim Bir-Sen Ceylanpınar Şube Başkanı Mustafa Turan, yaptığı açılış konuşmasında, şunları söyledi:

“İşlerinizi bırakarak Hz. Muhammed’in adının anıldığı yere gelerek, görevinizi ifa ettiniz ve Hazreti Muhammed’e olan sevginizi ispat ettiniz. Allah sizden razı olsun. Sendika deyince akla grev, basın açıklaması, para pazarlıkları geliyor nedense ama 14 Şubat 1992’de Şair ve Yazar Mehmet Akif İnan öncülüğünde Eğitim Bir Sen’in kurulmasıyla ve 1995’te Memur-Sen Konfederasyonu’nun kurulmasıyla birlikte, artık akla sadece kuruş gelmiyor. Aynı zamanda değerler sendikacılığı da geliyor. Değerlerimizden en önemlisi Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’i (Sallallahü Aleyhi Veselllem) Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında bizler de, Ceylanpınar’da anmak istedik.” dedi.

Program Sendika üyesi öğretmenlerin okuduğu şiirler ve seslendirilen ezgilerle sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.