Cezaevi firarisi hırsız yakalandı

Cezaevi firarisi hırsız yakalandı

Nazilli ilçesinde cezaevinden firar ettikten sonra çok sayıda motosiklet ve akü hırsızlığı yaptığı öne sürülen kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Aydın’ın Nazilli ilçesinde akü hırsızlığının artmasının ardından çalışma başlatan güvenlik güçleri, olayları Erkan Erkol’un (36) gerçekleştirdiğini tespit etti. Şüphelinin kent merkezinde çalıntı bir ATV motor ile kaçtığı bilgisine ulaşan ekipler, operasyon başlattı. Polis ekiplerinin peşinden geldiğini gören zanlı, kaçmak istedi ancak kovalamacanın ardından yakalandı. Çalıntı ATV motor ve kasasında bulunan 3 aküye de el konuldu. Gözaltına alınan şüphelinin yapılan incelemesinde, 1 yıl önce Aydın Açık Cezaevinden izinli olarak çıktığı ve gelmediği için firari sayıldığı öğrenildi. Ayrıca zanlının çeşitli zamanlarda “basit yaralama, hırsızlık” gibi suçlardan toplam 17 yıl cezaevinde kaldığı bildirildi. 

untitled-2.fw.png

EVİNE OPERASYON DÜZENLENDİ

Nazilli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Grup Amirliği ekipleri Erkan Erkol’un Güzelköy Mahallesi’nde yaşadığı eve operasyon düzenledi. Evin deposu ve bahçesinden çalıntı olduğu belirlenen 2 motosiklet, 4 teker, elektronik terazi, 2 dizüstü bilgisayar, jenaratör, motosiklet iskeletleri, motosiklet kasaları, 8 akü ve çok sayıda tamir takımı ele geçirildi. 

Zanlı emniyetteki ifadesinin ardından cezaevine teslim edilecek.

HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABER VİDEOSU;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.