Cezaevinde Kutlu Doğum Etkinliği

Cezaevinde Kutlu Doğum Etkinliği

Kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında Çilimli T tipi Kapalı ceza infaz kurumunda, cezaevi vaizleri Yusuf Çakmak, Emin Şekerci ve Nursin Demir’in rehberliğiyle tutuklu ve hükümlülerin hazırladığı...

Kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında Çilimli T tipi Kapalı ceza infaz kurumunda, cezaevi vaizleri Yusuf Çakmak, Emin Şekerci ve Nursin Demir’in rehberliğiyle tutuklu ve hükümlülerin hazırladığı Kutlu Doğum programı büyük bir ilgi uyandırdı.

Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kutlu doğum sinevizyonu, şiir dinletisi ve hükümlülerden oluşan Türk Tasavvuf Musikisi korosunun ilahi dinletisi ile İl Müftüsü Selami Emen’in "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" konulu konferansı takip etti.

Peygamber Efendimizin Hayatı ve Hadis yarışmalarında derecelere girenlere ödüllerinin verilmesi ardından sona erdi. İl Müftülüğümüz vaizleri tarafından cezaevinde yürütülen din hizmetleri kapsamında Kuran-ı Kerim öğretimi, temel dini bilgiler dersi, koğuşlarda sohbet, dini danışmanlık ve manevi rehberlik konularında birebir görüşmeler yapılıyor ve konferanslar veriliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.