Cezaevinden İzinli Çıkan Şahıs İntihar Etti

Cezaevinden İzinli Çıkan Şahıs İntihar Etti

Aydın’ın Efeler ilçesinde cezaevinden izinli çıkan şahıs intihar etti.Olay, bugün saat 13.30 sıralarında Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi 2451 Sokak’ta bulunan zeytinlik alanda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, bölgede çiftçilik yapan vatandaşlar, zeytin ağacında asılı bir kişinin olduğunu görünce durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, ağaçta asılı olan kişinin Hüseyin Yaşdal (52) olduğunu belirledi. Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerine gelmesinin ardından ağaçtan indirilen Yaşdal’ın cenazesi, otopsi için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

AKŞAM GÖZALTINA ALINMIŞ

Eşinden bir süre önce boşanan 2 çocuk babası Hüseyin Yaşdal’ın İncirliova ilçesinde kömür ve nakliyat işiyle uğraştığı sırada borç nedeniyle cezaevine girdiği ve Aydın Açık Cezaevi’nden bir hafta izin alarak çıktığı belirlendi. Yaşdal’ın gece geç saatlerde Güzelhisar Mahallesi’nde ikamet eden E.Ç. (43) ve D.Ç.’nin (40) evlerinin karşısına gelerek telefonla tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındığı ve Efeler Polis Merkezi’nde alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldığı ortaya çıktı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cezaevinden İzinli Çıkan Şahıs İntihar Etti

Cezaevinden İzinli Çıkan Şahıs İntihar Etti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.