''CHİCKEN HOUSE'' Nazilli'de açıldı

''CHİCKEN HOUSE'' Nazilli'de açıldı

Kafeler Sokağı’nda işletmeci Kadir Kazan’ın sahibi olduğu “Chicken House” açıldı.

MEHMET ALİ CİNTOSUN- Nazilli Altıntaş Mahallesi Kafeler Sokağı’nda işletmeci Kadir Kazan’ın sahibi olduğu “Chicken House ” döner salonu ilçe halkının hizmetine girdi. İşletmenin açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Mahmut Arslan, Emekli Sendikası Nazilli Şube Başkanı Hüseyin Taş, Kazan ailesi ve yakınları katıldı. Başkan Alıcık ve misafirler tarafından açılış kurdelesi kesildi.

Sabah 10’dan gece 24’e kadar hizmet verecek olan “Chickhen House ” modern iç dizaynı ile de müşterilerini rahat ve temiz bir ortamda yemek yeme fırsatı sunuyor.

İşletme sahibi Kadir Kazan, ilçeye kazandırdıkları bu yatırımı kaliteli ve hiçbir masraftan kaçınmadan hayata geçirdiklerini ifade etti. Kazan, “Ben uzun yıllar gıda sektörünün içerisinde yer aldım. Hedefim bir işyeri açmaktı ve bunu da başardım. Halkımızın hizmetindeyiz. Artık döner sektöründe biz de büyük bir marka olmak için yola çıktık. Açılışımıza katılan değerli misafirlerimizi de bize desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

1-164.jpg2-159.jpg3-149.jpg4-110.jpg

aciliss-004.jpgchicken-house-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.