CHP Aydın il kadın kolları Efeler Belediyesi'ni ziyaret etti

CHP Aydın il kadın kolları Efeler Belediyesi'ni ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri Efeler Belediyesi’ni ziyaret etti.

CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Saadet Kavasgil’in partiden Aydın milletvekili aday adayı olmasından dolayı istifa etmesinin ardından koltuğa oturan çiçeği burnunda başkan Gümüş ve beraberindekiler Efeler Belediyesi’ni ziyaret etti. İlk olarak Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret eden kadınlar, ardından Belediye Başkan Yardımcısı Sumran Ünal’a ziyarette bulundular.

"YÜREĞİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ"

Efeler Belediyesi’nin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Gümüş, "Herkesin bildiği gibi Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Efeler Belediyesi’de 1 Nisan itibariyle 1’inci kuruluş yıl dönümlerini kutlayacaklar. Her iki belediyemize de halkımız için yaptıkları güzel işlerden dolayı teşekkür ediyorum. 1 yıl önce belediye başkanlarımız için çalışırken, bu yılda genel seçimler için çalışıyoruz. Uğramadığımız kapı dokunmadığımız el kalmayacak. İnşallah 7 Haziran milletvekili seçimleri sonunda en az 5 milletvekili çıkaracağız. Sevgiyle halkımıza yaklaşacağız ve yüreğimizi ortaya koyacağız. Amacımız her kapıyı çalmak. İl-ilçe el ele, omuz omuza verip kadın kollarımız ve gönüllülerimiz ile birlikte çalışacağız" dedi.

"KADINLARIMIZ DAHA AKTİF OLMALI"

CHP İl Kadın Kolları’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Hepinizin heyecanı gözlerinizden okunuyor. Bu kadro ve heyecan ile başarılı çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. Kadınlarımız politikada aktif olarak çalışmalarına rağmen ne yazık ki hak ettikleri yerlere gelemiyorlar. İnşallah hep birlikte bu sistemin de çözümünü sağlayacağız. Kadınlarımızın daha başarılı, daha aktif bir rol üstlenmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

CHP Aydın il kadın kolları Efeler Belediyesi'ni ziyaret etti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.