CHP Gençlik Başkanı'ndan AKP İlçe Başkanı'na sert sözler

CHP Gençlik Başkanı'ndan AKP İlçe Başkanı'na sert sözler

AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer'in Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde ve belediyeye bağlı kuruluşlarda yapılan ihalelerin usulsüz ve kanuna aykırı olduğuna yönelik iddialara, CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki'den sert yanıt geldi.

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki, Gürer'in iddialarına ilişkin savcılığa suç duyurusunda bulunduğu açıklamaları sonrası, Gürer'i sert dille eleştirdi.

 “Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetler milletvekilleri kadar Söke İlçe Başkanını da rahatsız ettiği ortadadır. Memlekete hizmet edilmesinden bu kadar rahatsız olan başka bir siyasi parti yoktur. En çok dikkat edilmesi gereken konu ise bu arkadaşların tamamının yapılan hizmetleri eleştirmesidir. Sonrasında ise hepsi ağzının payını alıp kenara çekiliyor. İnanıyorum ki Aydın halkı da bunlara ve söylemlerine itibar etmiyor.”

Fetö operasyolarında Ak Parti içinden de tutuklananları hatırlatan Tilki, ilçe başkanını yönelttiği  sorularla eleştirdi: “Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer'in bizatihi atamalarına referans olduğu memurların tamamı Fetö operasyonlarından gözaltına alınmadı mı? Fetö yapılanmalarına destek olunuyor diye yönetim kurulu üyeleri noterden istifalarını göndermedi mi?”

“Fetöcü arıyorsan aynaya bak”

Fatih Gürer’i sert sözlerle eleştiren Tilki; “Gürer’in Fetö'yü nasıl savunduğu, arkasında nasıl durduğu adliyenin duvarlarında yankılanmaya devam ediyor. Sen Fetö’cü diye sağa sola çamur atacağına mensubu olduğun partinin hangi milletvekilinin kardeşi, hangi başkanın akrabaları tutuklandı ona bak. Kısaca Fetö’cü arıyorsan aynaya bak.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.