CHP İL BAŞKANI ÇANKIR ; BÜYÜK BİR SORUN SÖZ KONUSU DEĞİL

CHP İL BAŞKANI ÇANKIR ; BÜYÜK BİR SORUN SÖZ KONUSU DEĞİL

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yaşanan krizle ilgili olarak “Büyük bir sorun söz konusu değil” diyerek partililere mesaj gönderdi.

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, başkan yardımcılığı görevinden aldığı Barış Altıntaş’ın Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’ne başkanlık yaptığını görünce salonu terk etmişti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yerini  vekaleten  Altıntaş'a bırakmasına yönelik Çerçioğlu-Atay anlaşmazlığı mı var sorusu gündeme geldi. CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır gelişmelere yönelik açıklamalarda bulundu.

“ÇÖZÜM İÇİN ADIM ATILIR”    

Hafta sonu yapılan kongrede yeniden başkanlığa seçilmesi ardından göreve başlayan Çankır, mazbata töreninde konuştu. Çakır, “CHP’de belediyeler arasında hiçbir zaman sorun olmaz. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Sayın Fatih Atayı’ın arasında da asla büyük bir sorun söz konusu değil. CHP Aydın'da Millet İttifakı ile beraber ilçeleriyle birlikte nüfusun yüzde seksen beşine hizmet vermeye devam ediyor. Yani biz sorun olduğunu düşünmüyoruz. Her iki belediye başkanımızın da bu sorunu çözmekle ilgili bir an önce adım atacağına inanıyoruz” dedi.

"TEK YÖNÜMÜZ İKTİDAR"

Tüm yönetim ve disiplin kurulu üyeleriyle göreve yeniden hazır olduklarını ifade eden Çankır, Yerel seçimlerde Aydın'da İstanbul'da Ankara'da Türkiye’nin 11 büyükşehrinde yerel yönetimlerin anahtarını aldık. Yerel yönetimlerin tüm ülkenin iktidarına giden yolda önemli bir anahtarı olduğunu çok iyi biliyoruz. Tek bir yönümüz var o da iktidar, Türkiye’nin mazbatası. Teşkilatım adına tüm Aydınlılara teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.