CHP İl Başkanı Saatçi: Hakkımızı helal etmiyoruz

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, Aydın’ın Büyükşehir olması ile kapanan Aydın İl Özel İdaresi’ne ait malların Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi gerektiği halde Büyükşehire devredilmediğini iddia etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, Aydın’ın Büyükşehir olması ile kapanan Aydın İl Özel İdaresi’ne ait malların Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi gerektiği halde Büyükşehire devredilmediğini iddia ederek “İl Özel İdare taşınmazlarının, Aydınlılarının elinden alınarak bakanlıklara verilmesinin haksızlık ve adaletsizlik olarak görüyor ve bu adaletsizliği yaşatanlar ile tepkisiz kalarak ses çıkartmayanlara ve destekçilerine hakkımızı helal etmiyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı konuyla ilgili açıklamasında “Aydın Büyükşehir Belediyesi, kapanan İl Özel İdaresinin tüm görevlerini üstlenmiştir.Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne, İl Özel İdaresi’nin taşınmazlarının neredeyse yüzde 90’ı verilmiştir. Aydın halkının vergileri ile yapılmış pek çok önemli taşınmazımız, Aydın halkı adına kullanılması için Aydın Büyükşehir Belediyesi yerine, Ankara’ya bakanlıklara verilmiştir. Aydın’ın mallarının özelleştirilerek satılma süreci başlatılmıştır. Büyük haksızlığa karşı dik duruşumuz ve mücadelemizeaynı şekilde devam edeceğiz. Bu adaletsizliği yaşatanlar ile tepkisiz kalarak, ses çıkartmayanları hatta bu taşınmazların Aydınlının elinden alınmasını destekleyenleri halkımız çok iyi biliyor. Onlara hakkımızı helal etmiyoruz. Hakkı olmayanlar konuşmaya devam ediyor. Biz Aydınlıyız, Aydın’ın mallarını Ankara’ya verenler bugün burada olabilirler ama yarın burada değiller. Biz bu malları alnımızın teri ile aldık. Hakkımızı helal etmiyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.