CHP Kuşadası İlçe Başkanı Kaplan’dan saldırı açıklaması

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Kaplan’dan saldırı açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası ilçe Başkanı Soner Kaplan, Gençlik Kolu Başkanı Kemal Cesur’a yönelik bıçaklı saldırının ardından bir açıklama yaptı.

Okul önlerinde insanları rahatsız eden gruplara kesin müdahale edilmesini isteyen CHP Kuşadası İlçe Başkanı Soner Kaplan “Yaşanan bu üzücü olayı şiddetle kınıyorum. Bu gün Gençlik Kolları Başkanımızın başına gelen bu üzücü olay hepimizin başına gelebilirdi. Hatta bu okulda okuyan bir öğrencimizin, öğretmenimizin veya bir velimizin başına gelebilirdi. Çakabey ortaokulu ve CHP Kuşadası İlçe binası girişinde toplanıp, uygunsuz davranışlarda bulunan, hatta bu şahısların farklı bağımlılık yapan maddeler kullandığı da tahmin edilmektedir. Bu durumu 4 Kasım tarihinde Kuşadası Kaymakamlığına yazılı bir dilekçeyle belirtmiştik. O dönem için alınan tedbirlerin, bu şahıslar üzerinde caydırıcı etkisi olduğunu görmüştük. Ancak alınan bu tedbirlerin devamlılığının olmaması sonucunda, böyle üzücü bir olay yaşandı. Bu ve benzeri olayların tekrar etmemesini ümit eder, tedbirlerin bir an önce alınmasını bekliyorum. Bu olayın siyasi hiçbir yönünün olamadığını, tamamen münferit bir hadise olduğunun kamuoyunca bilinmesini istiyorum” dedi.

- SALDIRGANLAR ARANIYOR

Bilindiği gibi, bugün öğle saatlerinde parti binası önünde motosikletine zarar vermeye çalışan bir gençle tartışan CHP Kuşadası Gençlik Kolu Başkanı Kemal Cesur, kısa süre sonra bu gencin arkadaşı olduğunu ileri sürülen 5 gencin saldırısına uğramıştı. Saldırı sırasında bacağından bıçakla yaralanan Cesur, hastanede hastaneye kaldırılmıştı. Hayati tehlikesi bulunmayan CHP Gençlik Kolu Başkanı Kemal Cesur, yapılan müdahalenin ardından taburcu edilmişti. Polis saldırının ardından kaçan saldırganlarla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.