CHP Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Atandı!

CHP Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Atandı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Örgütü'nde Gençlik Kolları’nın yeni başkanı belli oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Gençlik Kolları başkanlığına H. Doğukan Kurnaz atandı. Kurnaz’ın ataması akşam saatlerinde gerçekleşti.

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki'nin Nazilli İlçe Başkanlığına gönderdiği tebliğde "CHP İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu olarak Nazilli Gençlik Kolları Başkanlığına H. Doğukan Kurnaz atanmıştır. Yeni oluşturulacak yönetim kurulu en kısa sürede bilgilerinize sunulacaktır. Gereğini arz ederiz" ifadeleri kullanıldı.

 “HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

Atamanın ardından açıklamada bulunan Kurnaz, ''Hedefimiz, Nazilli’de 31 Mart seçimlerini büyük bir zaferle kazandığımız gibi, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de güçlü bir şekilde girerek hem Türkiye’de hem de Nazilli’de milyonların umudu olmaya devam edip, geleceğin gençlerin elinde olduğunu ortaya koymaya çalışacağız. Hem yerel genç kardeşlerimizi hem de üniversiteli genç kardeşlerimizi buluşturarak genç arkadaşlarımızla birlikte çok güzel işlere imza atmayı hedefliyoruz. Her şey çok güzel olacak'' dedi.

f06e31da-1bec-4a5d-bffd-2dee5768efed.jpg

DOĞUKAN KURNAZ KİMDİR?

23 Mart 1996’ta Uşak’ta doğdu. İlköğretim ve Liseyi Uşak’ta Alpergünbayram İlkokulu ve Anadolu Lisesi'nde tamamlayan Kurnaz, Adnan Menderes Üniversitesi 4. Sınıf öğrencisidir. Daha önce CHP Genel Merkezinde ve CHP LİSE Komisyonları (Halkçı Liseliler) Kurucu Genel Başkanlığı görevinde bulundu. 12’inci dönem Türkiye Öğrenci Meclisi’nde Genel Sekreterlik görevi yaptı.

671ca343-7596-4ef8-ae65-d950cd232943.jpg

11fa6400-b2d2-49c2-a3ad-dcc7c352c2d2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.