CHP Nazilli'de Şensan ve Sevim yarışıyor

CHP Nazilli'de Şensan ve Sevim yarışıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli ilçe delege seçimlerine iki gün kala, sarı ve beyaz listenin mücadelesi nefesleri kesiyor.

HAVADİS HABER-22 Kasım'da başlayacak olan delege seçimleri öncesi başkan adayları son kozlarını oynuyor. Bir tarafta CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İl Başkanı Ali Çankır, Nazilli Belediye Başkanı İYİ Partili Kürşat Engin Özcan'ın desteğini alarak beyaz listeyle seçime girecek olan mevcut ilçe başkanı Serkan Sevim, diğer tarafta ise 3 bin 200 CHP üyesinin de desteğini almak istediğini belirterek sarı listeyle yola çıkan Hakan Şensan.

Her iki siyasetçi de bu sürece kadar çalışmalarını ara vermeden sürdürürken, 31 Mart seçimlerinde CHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan geçtiğimiz günlerde mavi listeyle seçime gireceğini açıklayan Ali Deveci'nin büyük güç kaybettiği gözlendi.

Parti içinden alınan bilgiye göre, delege seçimlerinin sarı ve beyaz liste arasında geçeceği kaydedildi. Şensan'ın son dönemde yaptığı başarılı hamlelerle parti tabanından tam not aldığı da konuşuluyor. Birleştirici olma sloganıyla hareket eden Şensan'ın sarı listesi gizli bir oy deposu konumunda.

Sevim'in ise bu süreçte en büyük destekçisi Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu oldu. Her platformda Sevim'e destek isteyen Öreroğlu'nun, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın bilgisi dahilinde seçimlere müdahil olduğu da öğrenildi.
İlçe Başkanı Serkan Sevim'in, delege seçimleri sürecinde CHP Nazilli'nin "Cavit abisi" olarak bilinen kurt siyasetçi Cavit Yenipazarlı'yı ihraç etme girişiminde başrol oynaması parti tabanından kendisine eksi puan yazdırdı.

CHP üyeleri, Cuma günü başlayacak olan delege seçimlerini sabırsızlıkla bekliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.