CHP Söke İlçe Teşkilatı Kongreye gidiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı yeni başkan ve yönetimini belirleyeceği kongresini 3 Aralık’ta yapacak.

Kongre öncesinde adaylar netlik kazanmaya başladı. Eski ilçe başkanlarından Melda Keskin, Belediye Meclis üyesi Hüseyin Gündüz’den sonra eski ilçe başkanlarından Erkan Polat da aday olduğunu açıkladı. Partililerin ısrar ve istekleri üzerine aday olma kararı aldığını ifade eden Melda Keskin; “Ben arkadaşlarımın desteklerini, partim için sonsuz hizmet aşkımı da yanıma alarak, yüreğimi emekçi dostlarla birleştirerek ilçe kongresinde aday olma kararı aldım” dedi. Ülkenin içinde bulunduğu durumda muhalefete büyük iş düştüğünü söyleyen Hüseyin Gündüz; “Dünyanın ve ülkemizin yapısını iyi tahlil edip, bölgemizde uygun politikalar üretmeliyiz. Tarım, sanayi ve kırsalda üretimi hedeflemeli, işsizliğe çare bulacak politikalar ortaya koymalıyız. Cumhuriyet kazanımları elden gidiyor” dedi. Söke CHP’de parti içi birlik ve beraberliği kısa sürede sağlamak, belediye ve parti ilişkilerini ahenkle yürür hale getirmeyi hedeflediğini söyleyen Hüseyin Gündüz; “Birlik, beraberlik ve dayanışma ile doğacak sinerjiyle genel seçimlere gideceğiz. Söke’deki oy oranını daha da arttırmayı hedefliyoruz. Bu sinerjiyi tüm ülkeye yaymak CHP’liler olarak hedefimiz olmalı, CHP iktidar partisi olmalı. Bunu ancak birlik, beraberlik ve dayanışmayla sağlayabiliriz” dedi.

CHP ilçe Başkanlığı'na aday olan Erkan Polat açıklamasında; "CHP'liler olarak bağımsızlıkçı karakterimizin korunması birinci önceliğimizdir. Devlet yönetimindeki bağımsızlıkçı anlayışımız, parti yönetiminde de kendini göstermektedir. Partimiz de en büyük güç örgütüdür. Örgütten alınan güç ve inançla aday olunur. İşte ben de örgütüme ve örgütümün üye ve delegelerine güvenerek onlardan aldığım destek ve güçle CHP İlçe Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum” diye konuştu. 1999 yılından bu yana partinin çeşitli kademelerinde siyasi çizgisini hiç değiştirmeden çalıştığını, siyasi hayatı boyunca örgütün üstünlüğünü savunduğunu belirten CHP İlçe Başkan Adayı Erkan Polat; "Ekip arkadaşlarımızla beraber partimizin bütünlüğü için çalışacağız. Örgüt ve belediye kucaklaşmasını sağlayacağız. Örgüt içinde gruplaşmaların ve kamplaşmaların sona ermesi için gerekli çalışmaları yaparak Söke’de CHP’yi yeniden güçlü örgüt haline getireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.