Chp Trabzon Milletvekili Adayı Haluk Pekşen:

Chp Trabzon Milletvekili Adayı Haluk Pekşen:

CHP Trabzon milletvekili adayı Avukat Haluk Pekşen, Türkiye’nin en hazır milletvekili adaylarından biri olduğunu belirterek, alışılmış milletvekillerinden olmayacağını söyledi.CHP Trabzon milletvekili...

CHP Trabzon milletvekili adayı Avukat Haluk Pekşen, Türkiye’nin en hazır milletvekili adaylarından biri olduğunu belirterek, alışılmış milletvekillerinden olmayacağını söyledi.

CHP Trabzon milletvekili adayı Avukat Haluk Pekşen, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gittiği her ilçe ve mahallede büyük bir ilgiyle karşılanan CHP adayı, partisinin Tonya’da düzenlediği etkinlikte yaptığı konuşmada, "Annem bana her gün bir kaç kez telefon açıyor. Sabah evden çıkarken tembih ediyor. Öğlen telefon açıyor, tembih ediyor. Akşamları da aynı şekilde tembihlerde bulunuyor. Hele televizyonda konuşacaksam ‘aman ha oğlum’ diyor. Bugüne kadar annemi hiç kırmadım. Seni söylediklerinin hepsine uyacağım dedim. Ama baktım ki annemin endişesi giderek artıyor. Bir gün anneme dedim ki ’anne, bana öyle bir yerden birisi görev verdi ki yapmak zorundayım, ben o emre hayır diyemem’, ‘kim emir verdi sana uşağum’ dedi. ’Annem, Atatürk verdi, Atatürk’ dedim" ifadelerini kullandı.

"EZBER BOZAN BİRİ OLARAK BİLİNİRİM"

Pekşen, çalışma hayatında ezber bozan biri olarak bilindiğini belirterek, "Şehri elinde tutmak isteyenler sosyal yaşamı bitirdiler. 28 yıldır hukukun içinde olan biriyim. Bu ülkede 8 milyon 500 bin kişi soruşturuldu. Bu, dünyanın hiç bir yerinde yok. Hukuk üzerinde insanları baskı altına aldılar. Bizim iktidarımızda insanlar rahat rahat fikirlerini açıkça söyleyebilecekler. Bu ülkeye gerçek demokrasiyi getireceğiz. Seçimin kaderini belirleyen oylar bize yöneldi. Vatandaşlar bizi kurtarın diyor. Örgüt iyi bir ivme kazandı. Bütün motivasyon seçimi kazanmaya yönelik. Meydanları AK Parti’ye bırakmayacağız" dedi.

"TÜRKİYE’NİN EN HAZIR MİLLETVEKİLLERİNDEN BİRİYİM"

Haluk Pekşen, "Türkiye’nin en hazır milletvekili adaylarından biriyim. Trabzon gibi devrim yapmış bir şehirden aday olmak benim için bir şans, benim de buradan aday olmam bu şehir için bir şans, bu ülkeye avukat olarak yaptıklarım ortada. Yıllardır parlamento ile çalışıyorum. Birçok kanunun yapılmasında görev aldım. Bakanlarla ve başbakanlarla çalıştım. Neyin nereden ve nasıl isteneceğini çok iyi biliyorum" diye konuştu.

"ESNAFIN ÖNÜNE TAŞ KOYUYORLAR"

Pekşen, Trabzon’un Yenimahalle semtindeki sahil yolu üzerinde kurulan alışveriş çadırına da tepki göstererek, "Araştırdık, soruşturduk. İstanbul’dan bir firma gelip çadırı kurmuş ve esnafın burada sattığı ürünleri satacaklar. Bir kentte düşman olunur da bu kadarı olunmaz. Bu çok arsızca bir şey. Zaten bu ülkede esnaf çökmüş. 4 ayda 103 bin esnaf kapatmış. Trabzon’daki esnaf yarısı icra tehdidi altında, borç batağı içerisinde, bahar aylarında 3-5 kuruş para kazanacak esnafın önüne taş koyuyorsun. Bu kadar vicdansızlık olmaz. Buradaki esnafın canına okuyorlar. Trabzon esnafı buna nasıl sessiz kalıyor. Bu şehrin esnafına bu kadar düşmanlığın gerekçesi nedir? Herkesi sorumluluğa çağıyorum. Bunu protesto edelim. Oradan alışveriş yapan herkes bilsin ki komşusunun ekmeğini tenceresinden alıp, bir İstanbul firmasına teslim ediyor. Bunlara izin vermemeliyiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.