CHP'de Hakan Şensan Adaylığını Açıkladı

CHP'de Hakan Şensan Adaylığını Açıkladı

CHP Nazilli'de Hakan Şensan, ilçe başkan adaylığını açıkladı.

HAVADİS HABER-Nazilli eski Belediye Başkanı Ahmet Şensan'ın oğlu Hakan Şensan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli ilçe binasında düzenlediği basın toplantısıyla başkan adaylığını açıkladı. Basın toplantısına CHP İlçe başkanı Serkan Sevim, eşi Belkıs Şensan ve partililer katıldı.
Başkan adayı Şensan yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı;"Eğer sizlerin oylarıyla seçilirsem, benim Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığım sürecinde; kesinlikle ötekileştirme, dışlama, gruplaşma gibi düşüncelerimiz olmayacaktır.
Nazilli’nin sorunlarını bilen, genç ve tecrübeli yol arkadaşlarımızla, borcumuz olan Nazilli’ye hizmeti yerine getirmek için mücadele edeceğiz. Kesinlikle ve kesinlikle ben merkezli değil biz merkezli çalışacağız. Örgütünce hesap veren ve hesap sorulan bir ilçe başkanı ve yönetimi olacağız.
Parti örgütümüzle meslek ve sivil toplum örgütleriyle, sendikalarla, yaygın ve yerel basınla sağlıklı ilişkiler kuracağız. Bugüne kadar yapılan çalışmaları daha iyi bir noktaya nasıl getirebileceğimizi, örgüt toplantılarımızda tartışıp çözüm üretmeye çalışacağız.
Hepinizin bildiği gibi partimizde belediye başkanlığı yapmış hayatını Nazilli’ye hizmet için adamış Ahmet Şensan’ın oğluyum. Babamı kaybettiğimde daha 13 yaşındaydım. Bugün onu ve hayallerini, çok daha iyi anlıyorum. Bu yola çıkarken siyaset yapmanın bazen ailenizden, bazen özel hayatınızdan hatta sağlığınızdan fedakarlık etmek gerektiğini en iyi bilenlerdenim. Onun soyadını gururla taşıdım.
Nazilli ilçemizde bu bağlamda, önümüzdeki Cumhuriyet Halk Partisinin ilçe kongresinde, başkanlığa aday olduğumu açıklamak istiyorum. Seçilecek olan yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kollarının ve partililerimizin de bize destek vermesiyle, Nazilli’de iyi işler yaparak, çok daha güzel yerlere geleceğimize inanıyorum.
Siyasetin seviyeli bir şekilde yapıldığı, insanlara el uzatıldığı, bütün dertlerin çözülmesi için örgütümüzle beraber çalışacağımızın güvencesini veriyoruz.
Bu süreç hepimize hayırlı uğurlu olsun, diyerek Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Birlikte, ötekileştirmeden daha iyi daha güzel bir Nazilli için, birleşe birleşe büyüyeceğiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.