CHP'den 'Aydın'ın malları Aydın'da kalmalı' kampanyası

CHP'den 'Aydın'ın malları Aydın'da kalmalı' kampanyası

CHP Aydın İl ve İlçe Örgütleri ‘Aydın’ın malları Aydın’da kalmalı’, kampanyası başlattı. CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, “Yıllarca Aydın halkının ödediği vergilerle elde edilen malların Aydın’da kalması için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlıkları ile Gençlik Kolları tarafından Aydın’ın tüm ilçelerinde, halkın dikkatini çekmek ve kampanyaya destek olunması için pankartlar astı.

“HAKSIZ PAYLAŞTIRMANIN TEKRAR EDİLMEMESİNİ İSTİYORUZ”

Aydın İl Özel İdaresi’nin mallarının paylaşımından vicdanı rahat olmayan vatandaşların kampanyaya destek olduğunu dile getiren CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun konuyla ilgili kazandığı davaya destek olmak istediklerini belirtti.

Başkan Saatçı, “Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kurulmasının ardından kapatılan İl Özel İdaresi’nin malları adaletsizce dağıtıldı. Bir kısmı kamu kuruluşlarına verilirken, bir kısmı da Ankara’ya bazı bakanlıklara devredildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu uzun süre verdiği mücadelenin ardından, adil olmayan mal paylaşımı hakkında açtığı davayı kazandı. Bizde kendisine destek olmak, Aydın halkının katkılarıyla sahip olunmuş bu malların Aydın’da kalması için böyle bir kampanya başlattık. Halkın yoğunlukla kullandığı bölgelerde, ‘Aydın’ın Malları, Aydın’da kalmalı’ yazılı pankartlar astık. Paylaştırma komisyonu tarafından yapılan haksız paylaştırmanın tekrar edilmemesini istiyoruz. Yıllarca Aydın halkının ödediği vergilerle elde edilen malların Aydın’da kalması için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu konuda vicdanı rahat olmayan vatandaşlardan da büyük destek alıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.