CHP’DEN NAZİLLİ ÇIKARMASI

CHP’DEN NAZİLLİ ÇIKARMASI

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri Nazilli’de partililerle buluştu.

GÜNAY PABUŞÇU - Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri Nazilli’de partililerle buluştu. Konferansa CHP Manisa Milletvekili Grup Başkan Vekili Özgür Özel, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Aydın Mv.Ydk. Üyesi Süleyman Bülbül, , CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, CHP Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Nazilli Kadın Kolları Başkanı Zeliha Toros, CHP Aydın Bşb. Başkan Vekili Evrim Karakoz ve çok sayıda partili katıldı.

CHP grubunu Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan karşıladı. Konferansın açılış konuşmasını yapan CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim partililere milletvekillerini takdim etti.

MİLLET İTTİFAKI TUZAKLARI AŞACAKTIR

Güçlü bir ekiple Nazilli’yi ziyarete geldiklerini ifade eden CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, “Toplumu ayrıştırarak, birbirine düşman ederek kendi iktidarlarını ve tek adam rejimlerini güvence altına almaya çalışan bir siyaset anlayışıyla karşı karşıyayız. Toplumsal barışı inşa etmeyi merkezine almış siyasi anlayışımızın başarıya ulaştığını gün geçtikçe daha iyi görüyoruz.” şeklinde konuştu.

KIZILAY ÜZERİNDEN ENSAR VAKFI’NA BAĞIŞ

Kızılay Kurumu’nun güvenilirliğini kaybettiğini belirten CHP Manisa Milletvekili Grup Başkan Vekili Özgür Özel, “Kızılay üzerinden Ensar Vakfı’na bağışlar yapıyorlar. Yurtlarında çocukların istismar edildiği, araştırılsın dendiğinde AK Parti’nin koruduğu o vakfa yurt yapsın diye para yolluyorlar.” ifade etti.

KANAL İSTANBUL 75 MİLYAR LİRA

Kanal İstanbul’un maliyetinin 75 Milyar lira olduğunu açıklayan Özel, “Erken Yaşa Takılan vatandaşlara gelince para yok. 3600 Ek Gösterge’ye para yok ama tarımda yapılan bütçenin 15 katını harcamak için Kanal İstanbul’a 75 Milyar lira var.” dedi.

ÜLKEYİ AİLE ŞİRKETİ HALİNE GETİRDİLER

Siyasetin öncelik belirleme işi olduğunu ifade eden Özel, iktidarın ülkeyi aile şirketi haline getirdiğini söyledi. Özel, “Recep Tayyip Erdoğan ülkenin başında. Ekonomin ve milli savunmanın başında damatlar var. Hanımı, çevre bakanında olmayan yetkilerle sıfır atık projesi yapıyor. Kızı, Katar üzerinden aile-sosyal politikalar çalışıyor. Oğlanlarından biri TÜRGEV üzerinden dindar ve kindar bir nesil yetiştiyor, diğeri Okçuluk Vakfı’nda AK Parti’ye gençlik kolları yetiştiriyor. Bu saltanat sonsuza kadar sürmeyecek, tarihte de sürmemiştir.” açıklamasında bulundu.

HEPİMİZ DEMOKRASİYİ ANLATMAKLA GÖREVLİYİZ

Demokrasi ve adalet olmadan huzur olmayacağını belirten Özel, “Dünyanın en güçlü 10 ekonomisinin tamamında güçlü kuvvetler ayrılığı ve 9 tanesinde parlamenter sistem var.  En fakir 10 ülkenin 6’sı başkan 4’ü yarı başkan tarafından yönetiliyor. Demokrasi de yok, kuvvetler ayrılığı da yok. Demokrasi ve adalet olmadan ekonomi de yok, huzur da yok. Bunu herkese anlatmakla hepimiz görevliyiz.” ifade etti.

70013bf6-5e83-4ebe-b591-59ca2f70856b.jpeg

fefff98f-bbc9-4332-a9be-5b186d4d4e27.jpeg

af8e5a52-9cb6-4283-a663-a23491dbb118.jpeg

cfebf349-5799-429c-905a-55d89c176861.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.