CHP’DEN ŞEHİT ANNELERİNE ZİYARET

CHP’DEN ŞEHİT ANNELERİNE ZİYARET

Nazilli CHP Kadın Kolları Nazilli Şehit Anneleri Derneği’ni ziyaret etti.

GÜNAY PABUŞÇU-CHP Kadın Kolları Suriye İdlib’de 36 askerin şehit olduğu saldırı Nazilli Şehit Anneleri Derneği’ni ziyaret etti.

“ACILARIMIZI PAYLAŞMAYA GELDİK”
Şehitlerin büyük çoğunluğunun maddi imkansızlıklardan dolayı askerlik vazifesini seçtiğini belirten CHP Nazilli Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan, “Çok zor günlerden geçiyoruz. İlçe yönetimi olarak söyleyecek o kadar çok şey varken ağzımızı bıçak açmıyor. Çok üzgünüz ve elimizden gelen şu an içi dua etmek. Bir şehidin acısı da aynı, yüz şehidin acısı da. Çok büyük acılar. Biz buraya annelerimizle, kardeşlerimizle acılarımızı paylaşmaya geldik. Şehitlerimizin büyük çoğunluğu maddi imkansızlıklardan dolayı askerlik vazifesini seçmişler. Bu maalesef ülkemizin kanayan yarası. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, milletimizin başı sağ olsun” dedi.

“ALLAH HİÇKİMSEYİ VATANSIZ BIRAKMASIN”
 Yılllardan beri vatan mücadelesinde nice şehitler verildiğini ifade eden Nazilli Şehit Anneleri Derneği Başkanı Jale Keskin, “Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Ayaklarına taş değmesin. Mehmetçikler kolay yetiştirilmiyor ama Allah hiçkimseyi de vatansız, topraksız bırakmasın. Vatan topraklarını korumaya devam edeceğiz. İnşallah güzel günler göreceğiz” ifadelerinde bulundu.

07361864-3801-4714-a7b4-f64746d9e735.jpg077a2e1d-b157-4203-b0db-ffbb371855d2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.