Chp’li Aday Ak Parti’ye Geçti

Chp’li Aday Ak Parti’ye Geçti

Çoğunluğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) olmak üzere 83 kişi AK Parti’ye geçti. Aralarında CHP Diyarbakır 10. Sıra Milletvekili Adayı İlhan Baran’ın da olduğu yeni üyelere rozetlerini, AK Parti İz...

Çoğunluğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) olmak üzere 83 kişi AK Parti’ye geçti. Aralarında CHP Diyarbakır 10. Sıra Milletvekili Adayı İlhan Baran’ın da olduğu yeni üyelere rozetlerini, AK Parti İzmir 2. Bölge 7. Sıra Milletvekilli Adayı Savcı Sayan taktı.

7 Haziran’da yapılacak genel seçimlere yaklaşılırken, siyasi partilerdeki hareketlilik de günden güne artıyor. Son olarak, aralarında CHP Diyarbakır 10. Sıra Milletvekili Adayı İlhan Baran’ın da olduğu 83 kişi AK Parti saflarına katıldı. AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen rozet takma törenine AK Parti İzmir 2. Bölge 7. Sıra Milletvekilli Adayı Savcı Sayan da katıldı. Yeni üyelere rozetlerini takan Sayan, seçim çalışmalarına hız verdiklerini ifade ederek, “İzmir’de AK Parti’ye ilgi arttı. Çözüm süreci başta olmak üzere halk, hizmet nedeniyle partimizi destekliyor” dedi. Sayan, AK Parti’ye katılımların devam edeceğini söyledi.

Partililer Savcı Sayan’a yoğun ilgi gösterirken, Eski CHP’li İlhan Baran da AK Parti’ye geçtiği için çok mutlu olduğunu ifade etti. Baran, CHP Genel Merkezi tarafından Veysi Ergün’ün yerine Diyarbakır 10. sıradan milletvekili adayı gösterilmişti. İlhan Baran, daha önce CHP’de Bitlis İl Başkanlığı görevini de yürütmüştü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.