CHP'li Balbay'ın hayalini AK Partili Erim yapıyor

CHP'li Balbay'ın hayalini AK Partili Erim yapıyor

AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvveti, yol müjdesi verdi.

GÜNAY PABUŞÇU-AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Aydın’ın Nazilli ilçesi ile İzmir’in Beydağ ilçesini birbirine bağlayan mevcut yolda yenileme çalışmalarına başlayacaklarının müjdesini verdi. 
CHP eski İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Küçük Menderes havzası ile Büyük Menderes havzasını birleştiren Beydağ- Nazilli yolunun bir an önce yenilenmesini istemiş ama bu hayalini hayata geçirememişti.
Nazilli ile Beydağ arasında kalan yol ağının 2020 yatırım programına alınması, yol ağı içerisinde ikamet eden ve yolu sürekli kullanan vatandaşlar arasında sevinçle karşılandı. 
 

“İnşallah, Bizim Dönemimize Nasip Olacak”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “yol hayattır, yol medeniyettir” sözünü hatırlatan Erim, “Nazilli Beydağ arasındaki mevcut yol birçok köyümüzü ilgilendiren bir yol. O yolda iyileştirme çalışmalarına başlıyoruz. Yatırım projemiz hazır. İnşallah bizim dönemimize nasip olacak” dedi.

d3626a21-2a4a-4506-bd40-9698ef1b5178.jpg
 

“CHP’li Balbay’ın Hayaliydi”
Nazilli- Beydağ yolunun İzmir ve Aydın'ın yanı sıra Denizli, Uşak, Muğla illerini de olumlu etkileyeceğini belirterek, “Ödemiş, Bayındır, Tire, Beydağ, Kiraz ilçelerimizin kurulu olduğu Küçük Menderes havzasının ovasında her türlü ürün, biraz yüksek yerlerinde incir, kestane, zeytin var. Bu bereketin bir ucu İzmir, öteki ucu Aydın. Özellikle incir ve kestanenin iç ve dış pazarlama yeri Aydın. Ürünlerin bu pazara ulaşması için Beydağ- Nazilli yolunun iyileştirilmesi şart. Ege illeri bu dağı aşmalı. Bu yol 40 kilometre, alternatif yol olan Selçuk hattı ise 200 kilometre. Hesap son derece basit. Hükümet planlamaya aldığını söylediği yolu tünel de dahil bir an önce hayata geçirmeli" demişti.

7fe79af3-add8-47a6-b5d6-176884c4271d.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum