CHP’li Çalıkuşu, “Yoksulluğu Tarihe Gömeceğiz”

CHP’li Çalıkuşu, “Yoksulluğu Tarihe Gömeceğiz”

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Milletvekili adayı Figen Albuga Çalıkuşu, CHP iktidarı ile yoksulluğu tarihe gömeceklerini söyledi.CHP Antalya Milletvekili adayı İbrahim Kese...

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Milletvekili adayı Figen Albuga Çalıkuşu, CHP iktidarı ile yoksulluğu tarihe gömeceklerini söyledi.

CHP Antalya Milletvekili adayı İbrahim Keser, CHP Kepez İlçe Başkanı Garip Erdoğan ve CHP Kepez İlçe Teşkilatı yönetimi ile Kepez’e bağlı Habibler Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden CHP Milletvekili adayı Figen Albuga Çalıkuşu, “Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Vatandaşımızın yüzü CHP İktidarıyla gülecek” dedi. Bu zamana kadar yoksulluk sınırının altında yaşayan 17 milyon insanın çığlıklarına kulak tıkandığını söyleyen Albuga Çalıkuşu, “Biz insanımızın isyanına kulak verdik. CHP İktidarında aile sigortası programı ile çocuklarının sağlık, beslenme kreş ve eğitim başta olmak üzere tüm gereksinimleri karşılanacak” diye konuştu.

Temel sağlık hizmetlerinin de her çocuk için ücretsiz olacağını söyleyen Albuga Çalıkuşu, “Doğum öncesi ve sonrası temel sağlık ve bakım hizmetlerine de kuracağımız aile merkezlerinde sunacağız. Aynı zamanda doğan her yoksul çocuğa mama ve bebek bezi de dahil olmak üzere altı aylık tüm hijyenik ihtiyaçlarını karşılayan bebek sandığı vereceğiz. Yoksulluğu tarihe gömeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.