CHP'Lİ ÇANKIR’DAN AK PARTİLİ GÖKÇE’YE “TROLLÜK İLE İLÇE BAŞKANLIĞI ARASINDA SIKIŞMIŞ BİR AKP'Lİ”

CHP'Lİ ÇANKIR’DAN AK PARTİLİ GÖKÇE’YE “TROLLÜK İLE İLÇE BAŞKANLIĞI ARASINDA SIKIŞMIŞ BİR AKP'Lİ”

AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerine CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır sert sözlerle tepki gösterdi.

GÜNAY PABUŞÇU-AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ismi üzerinden hakeret ederek, “Bu felakete düşünüyorum da 2001 yılı öncesi yakalansaydık ne olurdu diye hayal ediyorum. Hastane yok, olanlar perişan durumda ve başında keMal var (Şu an kendisi siyaset bilimci) doktor ve hemşire az,  para yok hiç, IMF’ye borç gırtlakta. Düşündünüz mü beyler neler olacağını!!!” eleştirilerine CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır sert sözlerle tepki gösterdi.
 

“TROLLÜK İLE İLÇE BAŞKANLIĞI ARASINDA SIKIŞMIŞ BİR AKP'Lİ”
Açıklamasına ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalığın olduğu bugünlerde, milletine fayda sağlamak yerine sosyal medyadan paylaşım yapmayı tercih eden, trollük ile ilçe başkanlığı arasında sıkışmış bir AKP'li yöneticinin gündeme gelme çalışmalarını görüyoruz diyerek başlayan CHP'li Çankır, “ Bu siyasi nezaketsizliği, bu üslubu ve trollük deneyimlerini üst yöneticilerinden, milletvekillerinden ya da YELİZ'DEN öğrendiklerini düşünüyorum. Tarihin en büyük salgın hastalığı ile canla başla mücadele edilen bir dönemde, istifa eden ilçe başkanları kervanına katılmamak için kendini göstermeye çalışan, böyle bir dönemde bile siyasi rant peşinde koşan AKP'li yerel yönetici, ülkemizdeki en temiz siyaset adamı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret ederek siyasi üstlerine göz kırpmıştır” ifadelerini kullandı.
 

“ALDATILDIM ŞEKLİNDE AÇIKLAMA YAPMASI DA KENDİ SİYASİ GELENEKLERİ GEREĞİ”
AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe’nin hayatı toz pembe görmeye, siyasi ikbalini korumaya, ülke ve dünya gerçeklerinden uzakta devam etmekte olduğunu belirten CHP'li Çankır, “Cumhuriyet Halk Parti'li belediyelerin projeleri sonrası Bakanlar Kurulu toplantısı yapan, vatandaşa yardım parası vereceğiz diye insanları kuyruklara sokan, cemaat ile cuma namazı için vatandaşa kılmayın uyarısında bulunup VIP cuma namazı kıldıran bir siyasi partinin yerel yöneticisi, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucu partisi olan  Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve Genel Başkanına hakaret içeren paylaşım yapması kendi seviyesini ve tarih bilgisini de ortaya çıkarmıştır. İlerleyen günlerde bu yerel yönetici gelen tepkiler üzerine "paylaşımı ben yapmadım, danışmanım yapmış" ya da "ALDATILDIM" şeklinde açıklama yapması da kendi siyasi gelenekleri gereğidir. Salgını yaşadığımız bu günlerde vatandaşlarımızın çalışamadığı, işyerlerine gitmekten çekindiği, dükkanların açılamadığı, salgın nedeniyle her gün onlarca yurttaşımızı kaybettiğimizi görüp çözüm önerisi getirecek bilgi, birikim ve fikirden mahrum, eline yazılı olarak verilen talepleri üst yöneticilerine iletecek yüreği olmayan AKP’nin yerel yöneticisi hayatı toz pembe görmeye siyasi ikbalini korumaya, ülke ve dünya gerçeklerinden uzakta devam etmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum