CHP’li Erkut ‘Perşembe Pazarı’nı gezdi

CHP’li Erkut ‘Perşembe Pazarı’nı gezdi

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut, “Ekibimle birlikte, Nazilli’ye hizmet etmek için elimizden gelenin çok daha fazlasını yapacağız. Sınırlarımızı zorlayacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut, Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu’yla birlikte Perşembe Pazarı’nı gezdi. Vatandaşlar ve pazarcı esnafıyla sohbet eden ve sıkıntılarını dinleyen Erkut’a yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Oldukça samimi diyalogların yaşandığı gezide, Özlem Çerçioğlu ve Dr. Ferda Çağlar Erkut’a Hukuk ve Seçim İşleri’nden sorumlu CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Av. Süleyman Bülbül, CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Çankır ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili eşlik etti.

• ‘HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIZ’

Vatandaşların kendisine gösterdiği ilgi ve alakaya layık olmak için gecesini, gündüzüne katacağı sözünü veren Dr. Ferda Çağlar Erkut, “Ben ve ekibim Nazilli’ye hizmet etmek için elimizden gelenin çok daha fazlasını yapacağız. Sınırlarımızı zorlayacağız. Hizmet aşamasında hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz. O partinin, bu partinin değil, herkesin belediye başkanı olacağız” diye konuştu. Nazilli’yi ayağa kaldıracak projeleri 31 Mart’tan itibaren hayata geçireceklerini söyleyen Dr. Ferda Çağlar Erkut, “Kentimizi yeniden diriltip ekonomik, sosyal ve kültürel her alanda hak ettiği noktalara taşımak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.
 

logo_fotogaleri-031.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.