CHP’li Gençler Başkan Alıcık’ı Ziyaret Etti

CHP Nazilli İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı ve üyeleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

CHP Nazilli İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Alican Bilgen ile Mustafa Şirin, Emine Caran, Ali Dağdelen, Gizem Gülcü, Mehmet Özdoğan ve Özgür Kızıltoprak Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette gençlerin sorduğu sorulara samimi cevaplar veren Belediye Başkanı Alıcık, 2009 yılından itibaren Belediye Başkanlığı görevini severek yaptığını, Belediye Başkanı seçildiği gün itibari ile de siyasi kimliğini bırakarak ve rozetini çıkararak Nazilli’nin Belediye başkanı olduğunu söyledi.

Birinci dönem Belediye Başkanlığı döneminde Nazilli’ye yaptığı hizmetlerden dolayı Nazilli Halkı’nın gösterdiği teveccüh ile tekrar göreve geldiğini ifade eden Alıcık, “Belediye Başkanlarının Belediye Başkanı olduktan sonra siyaseti olmaz. Belediye Başkanlığı seçimlerinde siyasi partilerin ötesinde kişilere oy verilir. Halkın kişilere duyduğu güven çok önemlidir. Ancak ne var ki seçimlere mensup olduğunuz siyasi parti kanalı ile girebiliyorsunuz. Seçimlerde AK Parti, CHP, DP ve diğer siyasi partilerin seçmenleri de bize oylarını verdi. İşte bu yüzden Belediye Başkanı seçilmek bana göre çok özeldir. Belediye Başkanını sadece mensubu olduğun siyasi partinin üyeleri değil o kişiye güven duyan halkın tamamı seçer” dedi.

2009 yılından bu yana Belediye Başkanlığı döneminde siyaset ve particilik ayırımı gözetmeksizin Nazilli halkına hizmetler yaptıklarını bu hizmetlerin sadece Nazilli ile kısıtlı kalmayarak Nazilli’ye bağlı köylerde beldelerde ve yakın ilçelerde yapıldığını hatırlatan Alıcık, yasalaşan büyük şehir yasası ile ikinci dönem başkanlığına sıkıntılarla girdiklerini ifade etti. Gençlerin Üniversite öğrencileri için daha çok sosyal tesislerin yapılması ve kültürel etkinlik alanlarının oluşturulması talebini de cevaplayan Alıcık, “Bu güne dek Nazilli’nin bir üniversite şehri olması için Belediye olarak elimizden gelenin fazlasını yaptık yapmaya devam ediyoruz. 5393 sayılı Belediye yasası ve onunla birlikte yürürlüğe giren Büyükşehir Yasasıyla beraber Nazilli olarak büyük sıkıntılarımız var. Diğer ilçe belediyelerinde de sıkıntıları değerlendirecek olursak en önemli sıkıntı maddi daralma ve sorululuk alanlarının değişmesi. Biz o zamanlar işin farkında değildik. Bize Büyükşehir yasasıyla ilgili olarak mevcut gelirlerin hepsi gelecek, hiç bir şey kaybetmeyeceksiniz denilmişti. Biz de bu sözlerin üzerine daha iyi hizmet gayreti içerisinde olduk. Türkiye’de 30 tane Büyükşehir olan belediye var ve bu belediyelerde aynı sıkıntıları yaşıyorlar. Bu yasada değişiklikler yapılmalı. Yapıldığı takdirde Nazilli ve Aydın olarak rahatlayacağımızı düşünüyorum. Ama tüm bunlara rağmen biz Nazilli için ve siz üniversite gençliği için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı. 

chp’li-gencler-baskan-alicik’i-ziyaret-etti-(1).jpg

chp’li-gencler-baskan-alicik’i-ziyaret-etti-(2).jpg

chp’li-gencler-baskan-alicik’i-ziyaret-etti-(3).jpg

chp’li-gencler-baskan-alicik’i-ziyaret-etti-(4).jpg

chp’li-gencler-baskan-alicik’i-ziyaret-etti-(5).jpg

chp’li-gencler-baskan-alicik’i-ziyaret-etti-(6).jpg

chp’li-gencler-baskan-alicik’i-ziyaret-etti-(7).jpg

chp’li-gencler-baskan-alicik’i-ziyaret-etti-(8).jpg

chp’li-gencler-baskan-alicik’i-ziyaret-etti-(9).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.