CHP’li Gençler Stant Açtı

CHP’li Gençler Stant Açtı

CHP Bodrum İlçe Örgütü Gençlik Kolları üyeleri, seçime sayılı günler kala her sokağın başına standlar kurarak vatandaşları bilgilendirip, oy istiyorlar.CHP Bodrum İlçe Örgütü Gençlik Kolları Üyeleri,...

CHP Bodrum İlçe Örgütü Gençlik Kolları üyeleri, seçime sayılı günler kala her sokağın başına standlar kurarak vatandaşları bilgilendirip, oy istiyorlar.

CHP Bodrum İlçe Örgütü Gençlik Kolları Üyeleri, CHP’nin “Merkez Türkiye” projesi başta olmak üzere “Yaşanacak Bir Türkiye” içinde yer alan emekliler, işçiler ve issizler için gerçekleştireceği projeleri anlatan broşür ve el ilanlarını vatandaşlara ulaştırıyorlar.

CHP Bodrum İlçe Örgütü Gençlik Kolları üyeleri hep bir ağızdan bölgelerinde ulaşmadıkları insan bırakmayacaklarını seçim gününe kadar, her dakikalarını vatandaşlara ulaşmak, anlatmak ve kendilerine sahip çıkan partilerine destek olmaya ve sahip çıkmaya, davet etmeye devam edeceklerini, CHP’nin herkes için çözüm üreten ve ülkenin geleceğini aydınlatacak projelerini herkesin bilmesini istediklerini söylediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.