CHP'li Meclis Üyeleri tepki mi gösterdi?

CHP'li Meclis Üyeleri tepki mi gösterdi?

Efeler Belediyesi bünyesinde kurulması planlanan Efebel İnşaat Temizlik Spor Gıda Turizm Jeotermal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin bütçesi, 2 milyon lira olarak belirlendi.

Efeler Belediye Meclisi Temmuz ayı ilk oturumu Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen oturuma, CHP’li 7 meclis üyesi katılmadı. Evrim Karakoz, Barış Altıntaş gibi isimlerden oluşan CHP’li meclis üyelerinin oturuma katılmaması, ‘’Mesut Özakcan’ın geçtiğimiz günlerde, Büyükşehir Belediyesi hakkında yaptığı açıklamadan dolayı mı oturuma katılmadılar? ‘’ sorusunu gündeme getirdi.

Efeler Belediyesi tarafından hazırlanan 11 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, belediye bünyesinde kurulan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün görev ve çalışma yönetmeliği görüşüldü. Efebel İnşaat Temizlik Spor Gıda Turizm Jeotermal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin bütçesi 2 milyon lira olarak belirlendi. Çeştepe Mahallesi’nde hizmete başlayan nikah salonu, Tepecik Mahallesi Sosyal Tesisleri’nin kurulacak olan Efebel A.Ş. bünyesinde hizmet vermesi konuları görüşüldü. Görüşülen tüm maddeler, incelenmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Komisyonların incelediği konular, Perşembe günü tekrar meclis oturumunda görüşülerek karara bağlanacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.